Έκκληση του Δήμου Αίγινας στους κατοίκους του νησιού να μην βγάζουν απορρίμματα, λόγω μη λειτουργίας του ΧΥΤΑ Δυτικής Αττικής.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Δήμος Αίγινας ζητά από τους κατοίκους του νησιού να μην βγάζουν απορρίμματα στους δρόμους, καθώς από το προηγούμενο Σάββατο ο ΧΥΤΑ Δυτικής Αττικής δεν λειτουργεί: Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Δήμου Αίγινας αναφέρει τα ακόλουθα: Κάνουμε γνωστό στους συμπολίτες μας ότι από το Σάββατο 19-3-2011 δεν έχουμε τη δυνατότητα περισυλλογής των απορριμμάτων, λόγω του ότι ο ΧΥΤΑ Δυτικής Αττικής δεν λειτουργεί εξαιτίας της καταστροφής των μηχανημάτων του και της «απαίτησής» του να φυλάσσεται ο χώρος από ικανές Αστυνομικές δυνάμεις συνεχώς. Με βάση τα παραπάνω παρακαλούμε, μέχρι της λύσης του προβλήματος, να δείξετε κατανόηση, να μη βγάζετε κάθε είδους απορρίμματα έξω και να διαχειριστείτε την καθαριότητα γενικότερα, μέσα από το πρόβλημα αυτό, που δυστυχώς επιφέρει δυσάρεστες επιπτώσεις σ’ όλους μας. Την ανακοίνωση υπογράφει ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης.

Την άμεση αντίδραση του συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κυρίου Δημήτρη Κάππου, προκάλεσε η παραπάνω ανακοίνωση σύμφωνα με την επιστολή που μας απέστειλε πριν από λίγο: "Σε σημερινή ανακοίνωση του o Δήμος της Αίγινας και η οποία διανεμήθηκε στα καταστήματα της παραλίας γίνεται λόγος για την αδυναμία της αποκομιδής των σκουπιδιών λόγω της μη λειτουργίας του ΧΥΤΑ Δυτικής Αττικής από το Σάββατο 19/03/2011. Καταλαβαίνω την  δυσκολία που αντιμετωπίζει ο Δήμος, αλλά μπροστά σε ένα τριήμερο που περιμένει ο επιχειρηματικός κόσμος με αρκετή αγωνιά, καθώς και με την τουριστική εικόνα που πρέπει να παρουσιάσει το νησί, πρέπει να βρεθεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο αποκομιδής για τα εμπορικά και υγειονομικού ενδιαφέροντος καταστήματα".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png