Ένσταση Πέτρου Πετρίτη κατά Σάκη Παντελάρου για οφειλές προς το Δήμο Αίγινας.

Ένσταση κατά του δημοτικού συμβούλου κυρίου Σάκη Παντελάρου, έκανε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Πέτρος Πετρίτης για οφειλές του πρώτου προς το Δήμο Αίγινας. Για το θέμα ενημέρωσε το σώμα ο κύριος Πετρίτης κατά την έναρξη του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα. Η ένσταση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά υπεβλήθει στις 18 Ιανουαρίου και η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 4 Φεβρουαρίου.

"Θέλω να σας πω ότι αμφισβητώ αυτή την οφειλή, όχι τώρα, την αμφισβήτησα και πριν ένα χρόνο όταν έκανα αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο. Την αμφισβήτησα και πριν πολλά χρόνια όταν είπα ότι δεν μπορούμε πια σαν ξενοδοχείο να κάνουμε δώρα στο νερό". Ο κύριος Παντελάρος σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της διοίκησης Κουκούλη το ξενοδοχείο του χρεωνόταν με τα πάγια τους χειμώνες, ενώ όπως υποστήριξε παλαιότερα δεν γινόταν αυτό με αποτέλεσμα να χρεώνεται η επιχείρηση του με αρκετά εκατομμύρια δραχμές. Έκανε επίσης αναφορά και στη μεγάλη διαφορά του ποσό που κλήθηκε να πληρώσει κατά την περίοδο πριν και μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Υποστήριξε ότι τα χρήματα που κλίθηκε να πληρώσει ή να διακανονίσει αρχικά ήταν 14.000 ευρώ (Ιούλιος 2010) και 38.000 ευρώ μετά την εκλογή του.

Η ομιλία του κυρίου Παντελάρου ολοκληρώθηκε λέγοντας: "Καταλαβαίνω ότι ο κύριος Δήμαρχος δεν θέλει να περάσει το θέμα μου για την ελεύθερη στάθμευση των πολιτών, γι' αυτό δεν ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο σαν θέμα". (αναλυτικά στο video που συνοδεύει το άρθρο).