Χωρίς σχόλια η ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Τσατήρη.


Με μία επιστολή, την οποία διάβασε στο Σώμα η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Καίτη Σαλπέα, ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Γιώργος Τσατήρης, δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από τον συνδυασμό Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης. Το κείμενο της επιστολής ήταν το ακόλουθο:
 
"Με τη παρούσα επιστολή μου σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον δημοτικό συνδυασμό Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης και παρακαλώ να αναγνώσετε και να καταχωρήσετε την δήλωσή μου αυτή, στα πρακτικά της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και να μου χορηγήσετε σχετικό απόσπασμα του πρακτικού της δήλωσής μου αυτής. Η επιστολή μου αυτή κοινοποιείται σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους του παραπάνω συνδυασμού, για ενημέρωσή τους και στους οποίος έχω ήδη εξηγήσει εγγράφως τους λόγους αυτής της πολιτικής μου ενέργειας. Επίσης, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι κατά τη συνεδρίαση της 24ης Απριλίου του '18 θα απουσιάσω καθώς θα βρίσκομαι εκτός του νομού Αττικής και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα για σοβαρή επαγγελματική υπόθεση.

Παρακαλώ για τις δικές ενέργειες,
Γεώργιος Τσατήρης"

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.








Η έγγραφη ενημέρωση του κυρίου Γιώργου Τσατήρη προς τους συναδέλφους του στον δημοτικό συνδυασμό Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης έγινε με μία 6σέλιδη επιστολή στην οποία παραθέτει τους λόγους της ανεξαρτητοποίησής του. Σε επικοινωνία μαζί του, δήλωσε ότι δεν προτίθεται να δημοσιοποιήσει το περιεχόμενο της επιστολής, αλλά ούτε και να κάνει κάποια δήλωση, τουλάχιστον όχι αυτή τη στιγμή.

Ενδιαφέρον ωστόσο έχει και η αντίδραση των συναδέλφων του στο συνδυασμό Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης, μετά την ανάγνωση της επιστολής ανεξαρτητοποίησής του στη συνεδρίαση της  24ης Απριλίου, αφού κανένας δεν σχολίασε ή έκανε έστω και την ελάχιστη αναφορά. Για την ακρίβεια ο μοναδικός σύμβουλος που σχολίασε και μάλιστα έκανε θετική αναφορά στην προσφορά του κυρίου Τσατήρη ήταν ο κύριος Φίλιππος Τζίτζης.

Να σημειώσουμε ότι στην πρόσφατη σύγκληση της ολομέλειας της Δημοτικής Ομάδας για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης στις 30 Μαρτίου, όπου εξελέγη ο κύριος Νεκτάριος Λεούσης, ο κύριος Γιώργος Τσατήρης συμμετείχε στο πρώτο μέρος της διαδικασίας, όπου και κατέθεσε τις απόψεις του και στη συνέχεια αποχώρησε χωρίς να ψηφίσει. Στη συνάντηση δεν είχε προσέλθει ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος. Ο κύριος Παπαδόπουλος επίσης απουσίαζε από την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε σημερινή επικοινωνία με τον κύριο Νεκτάριο Λεούση δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για την ανεξαρτητοποίηση του κυρίου Γιώργου Τσατήρη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png