Στην αυλή του Λαογραφικού θα γίνει φέτος η ειδική - απολογιστική συνεδρίαση της Δημοτικής Αρχής.

 
Στην αυλή του Λαογραφικού, αποφασίστηκε τελικά, να πραγματοποιηθεί φέτος η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά στον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, οπότε και αποφασίστηκε η τοποθεσία, υπήρξαν και άλλες προτάσεις όπως αυτή του κ. Φίλιππου Τζίτζη για να γίνει στον Μεσαγρό ή την Αγία Μαρίνα, ενώ ακούστηκαν και προτάσεις για άλλα σημεία της περιφέρειας όπως την Πέρδικα, το Βαθύ, η Κυψέλη, αλλά και σε ανοιχτή περιοχή στο κέντρο της Αίγινας όπως η Παλαιά Προβλήτα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.






Τελικά αποφασίστηκε η ειδική συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, όπως πέρυσι, κυρίως λόγω ότι υπάρχουν διαθέσιμες εγκαταστάσεις που χρειάζονται για την συνεδρίαση.
 
Σε ένα άλλο ζήτημα για αυτή την συνεδρίαση, αναφέρθηκε ο κύριος Νεκτάριος Λεούσης, που ζήτησε σύμφωνα με τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου, πέντε ημέρες πριν τη συνεδρίαση να έχει δοθεί στις δημοτικές παρατάξεις το κείμενο του απολογισμού με όλα τα στοιχεία που το συνοδεύουν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png