Την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον ετήσιο απολογισμό της διοίκησης, για το έτος 2017 ζητά η αντιπολίτευση.


Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που λάβαμε πριν από λίγο από την "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης", η αντιπολίτευση ζητά με αίτημά της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της σύγκληση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον Ετήσιο Απολογισμό 2017, δηλαδή τον απολογισμό πεπραγμένων της διοίκησης. Η πρώτη υπογραφή είναι του κυρίου Νεκτάριου Λεούση, επικεφαλής της παράταξης "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης", υπογράφουν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Τρίμης Κυριάκος, Πτερούδης Νικόλαος, Νίκος Πούντος, Ιωάννης Πούντος, Σωκράτης Δούκας, Οικονόμου Νικόλαος, Φίλιππος Τζίτζης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η Άλλη Αίγινα" και ο κύριος Ντελής Αντώνιος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αίγινα Κοινωνία Πολιτών".


Επισυνάπτουμε το έγγραφο της αίτησης προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Στέλιο Θεριανό, όπου υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και το Δελτίο Τύπου της παράταξης "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png