Η κυρία Καίτη Σαλπέα για πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στην ΚΕΔΑ. Ορκωτούς λογιστές για το 2015, 2016, 2017 ζήτησε ο κ. Νίκος Οικονόμου.


Στο πλαίσιο της συζήτησης για το θέμα που αφορούσε στην έγκριση χρηματοοικονομικών καταστάσεων της ΚΕΔΑ, χρήσεως από 1/1/2017 μέχρι 31/12/2017, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κυρία Καίτη Σαλπέα, ενημέρωσε το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην δικαστική διαμάχη της φιλαρμονικής με την ΚΕΔΑ: "Μετά από αρκετά χρόνια όπου είχαμε μία δικαστική διαμάχη με την φιλαρμονική της Αίγινας και αφού η φιλαρμονική απαιτούσε γύρω στις 50.000 ευρώ κατορθώσαμε μετά από έναν συμβιβασμό να κατέβουμε γύρω στις 38.000 σύνολο, κάποιες δεσμεύσεις μας κάνανε στην τράπεζα, κάποια χρήματα και τελικά καταλήξαμε σε έναν συμβιβασμό εφέτος το καλοκαίρι τον Αύγουστο σε 25.000 ευρώ", είπε η κυρία Σαλπέα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Αποσπάσματα από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.



Όπως εξήγησε η κυρία Καίτη Σαλπέα: "Μας είχαν δεσμεύσει τους λογαριασμούς στην τράπεζα και ή θα κάναμε φεστιβάλ φιστικιού εφέτος ή δεν θα κάναμε. Αναγκαστήκαμε λοιπόν για να αποδεσμεύσουμε τους λογαριασμούς μας στην τράπεζα, να έρθουμε σε έναν συμβιβασμό και αντί για 36.000 ευρώ συμβιβαστήκαμε στις 25.000, ούτως ώστε μπορέσαμε και κάναμε το φεστιβάλ φιστικιού. Στις 3 Δεκεμβρίου έχουμε άλλο δικαστήριο, όπου απαιτούν άλλες 14.000 - 15.000 ευρώ. Κάποια χρήματα τα οποία δεν είναι και δουλεμένα, κατά την άποψη την δική μου, αλλά γενικά όλου του Δ.Σ. της ΚΕΔΑ και των προηγούμενων προέδρων. Στις 3 Δεκεμβρίου εμείς θα προχωρήσουμε, τώρα συμβιβασμό δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε και δεν ξέρουμε και τι άλλο θα μας ζητήσουν", είπε η πρόεδρος της ΚΕΔΑ.

Από την πλευρά του πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΑ κύριος Νίκος Οικονόμου ενημέρωσε το Σώμα για την πρόθεσή του, στο πλαίσιο του ελέγχου της ΚΕΔΑ Να κάνει μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα και Να στείλει το θέμα στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης. Τέλος, ζήτησε ορκωτούς λογιστές για τα έτη 2015, 2016 και 2017.

Από τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην πρόεδρο της ΚΕΔΑ κύριο Γιάννη Ζορμπά λάβαμε την ακόλουθη διευκρινιστική επιστολή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png