Δύο ακόμη προσκλήσεις του "ΦιλόΔημος" για τον Δήμο Αίγινας. Εντός των ημερών ανακοινώνεται πρόκληση για αθλητικές εγκαταστάσεις.


Με γοργούς ρυθμούς προχωρά και για τον δήμο της Αίγινας η αποδοχή προσκλήσεων για το πρόγραμμα "ΦιλόΔημος", ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά τις τελευταίες ημέρες θα αναμένεται σύντομα να εκδοθεί από το Υπουργεί Εσωτερικών πρόκληση 50.000.000 ευρώ για να χρηματοδοτήσει νέες ή και παλιές Αθλητικές εγκαταστάσεις των δήμων. Το ποσό δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμη και τα 60.000.000 ευρώ, χρήματα που θα διεκδικήσουν οι δήμοι με έτοιμες μελέτες.

Επιστρέφοντας στον δήμο της Αίγινας, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Σώμα ενέκρινε την συμμετοχή του Δήμου Αίγινας στο Πρόγραμμα "Φιλόδημος Ι", στον άξονα προτεραιότητας "Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων", με τίτλο: "Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων για 2 την προστασία της δημόσιας υγείας και την βελτίωση της ποιότητας των υπόγειων, επιφανειακών υδάτων και των ακτών κολύμβησης".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Επίσης, ενέκρινε τη συμμετοχή του Δήμου Αίγινας στο Πρόγραμμα "Φιλόδημος", στον άξονα προτεραιότητας "Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας", με τίτλο: "Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png