Έρχονται οι 100 δόσεις για οφειλές πολιτών και επιχειρήσεων στον δήμο.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο υπουργός γνωστοποίησε ότι: "Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε τη ρύθμιση των οφειλών σε 100 δόσεις προς τους Δήμους που θα ανακουφίσει δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και πολίτες".

Παράλληλα ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. κύριος Γιώργος Ιωακειμίδης χαιρέτησε αυτή την απόφαση και σε σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει ανάμεσα σε άλλα ότι: " Το νέο πλαίσιο ρύθμισης οφειλών προς τους Δήμους, περιλαμβάνεται με αντίστοιχη διάταξη στο ήδη κατατεθειμένο στη Βουλή νομοσχέδιο για την ισότητα των φύλων και την απονομή ιθαγένειας και η ψήφιση του προβλέπεται εντός τρέχοντος μηνός.Με τη ρύθμιση, δίνεται η δυνατότητα σε οφειλέτες να εξοφλήσουν τις οφειλές τους προς τους Δήμους σε έως και 100 δόσεις καθώς και την πλήρη απαλλαγή από προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση της Π.Ε.Δ.Α, δυνατότητα υποβολής αίτησης θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι εντός τεσσάρων μηνών από την έναρξη ισχύος της ρύθμισης. Στην περίπτωση δηλαδή που το ΦΕΚ εκδοθεί τέλη Φεβρουαρίου 2019, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν έως τέλη Ιουνίου να ενταχθούν στη ρύθμιση υποβάλλοντας τη σχετική αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία του οικείου δήμου.

Με την έναρξη της ισχύος, στο Aegina Portal θα δημοσιευθούν όλες οι αναγκαίες πληροφορίες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png