Η ορκωμοσία του δημοτικού συμβούλου, της δημοτικής παράταξης "Αίγινα - Κίνηση Ευθύνης", κ. Παντελή Μεθενίτη.


Από τον δήμαρχο Αίγινας κ. Δημήτρη Μούρτζη ορκίστηκε σήμερα το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Παντελής Μεθενίτης, ο οποίος καταλαμβάνει την έδρα του κυρίου Γιάννη Παπαδόπουλου, μετά την παραίτησή του λίγες ημέρες πριν. Ο κύριος Μούρτζης διάβασε το πρακτικό της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβούλου και ευχήθηκε στον κ. Μεθενίτη για τα νέα του καθήκοντα. Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τους σταυρούς προτίμησης που έλαβε η παράταξη "Αίγινα Κίνηση Ευθύνης" στις δημοτικές εκλογές του 2014, επόμενος επιλαχών (μετά την παραίτηση Παπαδόπουλου) ήταν ο κύριος Νικόλαος Τσιφλίδης που είχε λάβει 266 ψήφους (σύμφωνα με το πρακτικό που διάβασε ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης αποποιήθηκε την θέση του) και ακολουθούσε ο κύριος Παντελής Μεθενίτης που είχε λάβει 261 ψήφους και ορκίστηκε σήμερα.

Ωστόσο, αυτή η ορκωμοσία είχε και μία ιδιαιτερότητα, καθώς ο νέος δημοτικός σύμβουλος κύριος Παντελής Μεθενίτης είναι ήδη και υποψήφιος δήμαρχος για τις εκλογές του Μαΐου. Το όνομα της παράταξης της οποίας είναι επικεφαλής δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Πάντως, σύμφωνα με τα ισχύοντα ένα μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου σταματούν και επανέρχονται μετά την εγκατάσταση της νέας δημοτικής αρχής που θα προκύψει από τις δημοτικές εκλογές, δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Μένει να δούμε αν ο κύριος Μεθενίτης θα οριστεί ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής η οποία θα συνεχίσει να συνεδριάζει όλο αυτό το διάστημα. Ο κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος που διαδέχθηκε ο κύριος Μεθενίτης, ήταν τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής μέχρι την ανεξαρτητοποίησή του τον Ιούλιο του 2018.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png