Στον Κυνηγητικό Σύλλογο Αίγινας παραχωρήθηκε η χρήση στεγασμένου χώρου που βρίσκεται στην παιδική χαρά της Κυψέλης.


Στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αίγινας παραχωρήθηκε ένας μικρός χώρος στην παιδική χαρά της Κυψέλης, που παλαιότερα χρησιμοποιούταν ως αποδυτήρια και βοηθητικός χώρος για τις γηπεδικές εγκαταστάσεις που υπήρχαν εκεί. Στη συνέχεια ο χώρος παρέμεινε σε εγκατάλειψη για αρκετά χρόνια. Τον Δεκέμβριο 2014 το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ο χώρος να παραχωρηθεί στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Αίγινας, τα μέλη του οποίου καθάρισαν και συντήρησαν τον χώρο καθιστώντας τον επισκέψιμο. Αργότερα η λειτουργία του χώρου ως εντευκτηρίου σταμάτησε και λίγες ημέρες πριν ο Πρόεδρος της Δ.Κ Κυψέλης κ. Κώστας Λορέντζος εισηγήθηκε την παραχώρηση του χώρου στον Κυνηγετικό Σύλλογο Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal. Απόσπασμα από την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.



Η απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο αποφάσισε την παραχώρηση του χώρου, ώστε παράλληλα με την διευκόλυνση του συλλόγου, να υπάρχει παρουσία ανθρώπων που θα φροντίζουν τον χώρο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png