Την έγκριση της συμμετοχής σε δύο ακόμη προγράμματα του "Φιλόδημος" αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο. Αφορούν αθλητικές εγκαταστάσεις και στάσεις λεωφορείων.


Την συμμετοχή του σε δύο ακόμη προσκλήσεις του προγράμματος "Φιλόδημος", αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αίγινας. Η πρώτη πρόσκληση είναι στον άξονα Προτεραιότητας "Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων" με τίτλο: "Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων" και η δεύτερη στον ίδιο άξονα με τίτλο" Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή/και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των Δήμων της χώρας".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο  Aegina Portal. Απόσπασμα από την συνεδρίαση.



Και στα δύο θέματα την εισήγηση έκανε ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ενώ αναφορικά με το πρώτο που αφορά αθλητικές εγκαταστάσεις και επισκευές αθλητικών εγκαταστάσεων, για τις μελέτες πουι εκπονούνται ενημέρωσε το Σώμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριος Σταμάτης Μαρμαρινός. Συνολικά το πρόγραμμα αφορά στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, τον φωτισμό, το ταρτάν και δημιουργία γηπέδου στην Κυψέλη. Επίσης, την μόνωση στις εξέδρες, σκέπαστρο 30 μέτρων στο γήπεδο, αλλαγή καθισμάτων, αλλαγή κερκίδων του μπάσκετ, τσιμεντρόστρωση στο χώρο του μπάσκετ στο σημείο που βρίσκεται προς την πλευρά του 1ου δημοτικού και άλλα. Το συνολικό ποσό είναι 600.000 ευρώ.

Το δεύτερο πρόγραμμα αφορά σε  τέσσερις στάσεις λεωφορείου στις Δημοτικές Κοινότητες της Αίγινας, Μεσαγρού, Βαθέος και και Τοπική Κοινότητα Πέρδικας. Το ύψος του προγράμματος 20.000 ευρώ, ενώ ο δήμος θα συμμετάσχει με 6 χιλιάδες θα διατεθούν από το δήμο. Και τα δύο θέματα ψηφίστηκαν ομόφωνα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png