Κινητή Μονάδα Τεχνικού Έλεγχου Οχημάτων στην ΠΕ Νήσων. Εκδόθηκε και αναρτήθηκε η απόφαση.


Για ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί έντονα τους κατοίκους της Αίγινας, το ΚΤΕΟ και ειδικότερα για το θέμα της λειτουργίας μίας κινητής μονάδας, ενημερώνει με σημερινό της Δελτίο Τύπου η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων. Το Δελτίο Τύπου αναφέρει τα ακόλουθα: "Μετά από πολλές καθυστερήσεις, την υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης 4019/41/27-4-2018 και την υπ’ αρ. 249761/11-12-18 Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νήσων  Αττικής με θέμα: "Καθορισμός των νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στις οποίες είναι δυνατή η εγκατάσταση και λειτουργία Κινητών Μονάδων Τεχνικών Ελέγχων Οχημάτων και των νησιωτικών περιοχών που θα εξυπηρετούν», εκδόθηκε και αναρτήθηκε στο Διαύγεια με ΑΔΑ 6ΨΤΣ7Λ7-ΤΚ7 η απόφαση με θέμα: "Πίνακας περιοχών της Π.Ε Νήσων της Περιφέρειας Αττικής που απαιτείται να εξυπηρετηθούν με Κινητές Μονάδες Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΚΜΤΕΟ)", σύμφωνα με την οποία:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο Aegina Portal.



"Καταρτίζουμε πίνακα με τις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής για τις οποίες απαιτείται η εξυπηρέτηση του Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων με έδρα τις περιοχές αυτές μέσω της λειτουργίας της Κινητής Μονάδας Τεχνικό Ελέγχου οχημάτων (ΚΜΤΕΟ) κατά κατηγορία οχημάτων (ελαφρά – βαρέα – μοτό), με τις καταρχήν περιοχές:



Για τις περιοχές των νήσων Αγκιστρίου, Κυθήρων, Πόρου και Σπετσών για τα οχήματα των οποίων, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην οικ. 49372/3352/04-08-2017 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 2726/2017) δεν υφίσταται υποχρέωση τεχνικού ελέγχου εφόσον κυκλοφορούν εντός των νήσων αυτών, θα εξεταστεί η ανάγκη εξυπηρέτησής τους με Κινητές Μονάδες Τεχνικού Ελέγχου οχημάτων (ΚΜΤΕΟ)   σε μεταγενέστερο χρόνο".

Ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο άπτεται της ασφάλειας οδηγών και οχημάτων, βαίνει προς τη λύση του με την ανωτέρω απόφαση, αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων και καταλήγει: "Η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων με συνέπεια λόγων κι έργων, δίνουν μεγάλη έμφαση στα θέματα οδικής ασφάλειας, όχι μόνο στον τομέα της βελτίωσης του οδικού δικτύου, αλλά και του Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων".


Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png