Αλλαγή αντιδημαρχιών. Στην ύδρευση ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, στην καθαριότητα ο κύριος Αντώνης Μούρτζης.


Με απόφαση δημάρχου χθες 7 Ιουνίου, τροποποιήθηκαν οι αντιδημαρχίες που είχαν οριστεί με παλαιότερη απόφασή του. Έτσι, ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός, που στις 3 Ιουνίου παραιτήθηκε από τον τομέα καθαριότητας, ορίστηκε ως αντιδήμαρχος στην Υπηρεσία Ύδρευσης, που μέχρι πρότινος είχε ο κύριος Αντώνης Μούρτζης. Ο κύριος Αντώνης Μούρτζης ανέλαβε την υπηρεσία καθαριότητας. Η είδηση έγινε γνωστή διά στόματος του δημάρχου κυρίου Δημήτρη Μούρτζη, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στο Aegina Portal σήμερα το μεσημέρι. Μέχρι τότε κανένα Δελτίο Τύπου δεν στάλθηκε από τον δήμο, ούτε για την παραίτηση του κυρίου Παναγιώτη Μαρματινού (το Aegina Portal την αλίευσε από το προσωπικό λογαριασμό του αντιδημάρχου στο Facebook και την επιβεβαίωσε την ίδια μέρα τηλεφωνικά από τον κ. Μούρτζη) ούτε για την αλλαγή των αντιδημαρχιών, ούτε για την αλλαγή του προέδρου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με κ. Δημήτρη Μούρτζη.



Μάλιστα, ακόμη και σήμερα, πριν από λίγο, την ώρα που ο κύριος Δημήτρης Μούρτζης μιλούσε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal στην ιστοσελίδα του δήμου δεν είχαν αναρτηθεί οι συγκεκριμένες αποφάσεις, κάτι που έγινε μισή ώρα αργότερα με παρέμβαση του δημάρχου, δηλαδή μετά τις 14:30 σήμερα το μεσημέρι.

Ακόμη και με αυτόν τον τρόπο, η είδηση η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική, έγινε γνωστή. Ο κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός με τον οποίο το Aegina Portal επικοινώνησε σήμερα μαζί του, επιβεβαίωσε ότι έχει αναλάβει τα νέα του καθήκοντα και απέδωσε το γεγονός της αδυναμίας επικοινωνίας την ημέρα της παραίτησής του, σε πρόβλημα της σύνδεσης, ενώ σημείωσε ότι θέλει να κάνει δήλωση στο Aegina Portal για την απόφασή του όταν του δοθεί η ευκαιρία.

Αναφορικά με την δήλωση που θέλησε να κάνει ο κύριος Μούρτζης, αυτή αφορούσε στο Δελτίο Τύπου που απέστειλε ο κύριος Γιάννης Ζορμπάς, σχετικά με την συνάντησή του με τον δήμαρχο την Τετάρτη 5 Ιουνίου. Ο ίδιος είπε ανάμεσα σε άλλα ότι ο κύριος Ζορμπάς είναι μέλος της διοίκησης του δήμου και δεν χρειάζεται να ορκιστεί δήμαρχος για να προσφέρει, ενώ σε άλλο σημείο είπε ότι είχε έτοιμη για υπογραφή την απόφαση με την οποία τον όριζε ως εντεταλμένο σύμβουλο καθαριότητας, αλλά αντί απάντησης ο κύριος Ζορμπάς απέστειλε το Δελτίο Τύπου της Παρασκευής. Στην ίδια συνομιλία στο ραδιόφωνο του Aegina Portal υπάρχουν και άλλα θέματα τα οποία θα δημοσιευθούν στην συνέχεια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png