Απάντηση Δημήτρη Μούρτζη προς Γιάννη Ζορμπά, για την πρόσφατη επιστολή του στο Aegina Portal.


Δελτίο Τύπου, απέστειλε πριν από λίγο ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, το κείμενο του οποίου αποτελεί απάντηση προς Γιάννη Ζορμπά, για την πρόσφατη επιστολή του στο Aegina Portal. Το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

Σε απάντηση του από 27/7/2019 Δελτίο Τύπου του Νεοκλεγέντα Δημάρχου κ.Ζορμπά Ιωάννη, έχω να επισημάνω τα κάτωθι:

Με έγγραφο μου με Αριθμ.Πρωτ. 5808/3-6-2019 ζήτησα την άμεση συνεργασία και ενεργή συμμετοχή του στην λειτουργία σε όλους τους τομείς όπως ο ίδιος είχε δεσμευτεί προεκλογικά. Στο συγκεκριμένο έγγραφο, τον κάλεσα να έρθει στο γραφείο μου, πιστεύοντας στην θετική ανταπόκριση του, ώστε να αποφευχθούν καταστάσεις που δεν συνάδουν με την εικόνα του νησιού. Γνωρίζοντας από την εμπειρία μου ότι σε αυτήν μεταβατική περίοδο με παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, η επίλυση των προβλημάτων θέλουν την άμεση συμμετοχή όλων μας. Στην επίσκεψη προσήλθε στο γραφείο ο κ.Ζορμπάς, ο κ.Πτερούδης και ο κ.Σκαλτσιώτης στους οποίους κατετέθησαν οι προβληματισμοί μου με την πρόταση να αναλάβει εντεταλμένος Δημοτικός σύμβουλος στον τομέα της Καθαριότητας, συνεπικουρώντας τον αντίστοιχο Αντιδήμαρχο. Δυστυχώς, δεν το αποδέχθηκε για λόγους δικούς του.

Επειδή το συγκεκριμένο δελτίο προσβάλει εμένα προσωπικά αλλά και μηδενίζει τον τεράστιο αγώνα που κάνουμε για το νησί και δεν είναι μόνο στα θέματα της καθημερινότητας και της υγείας, αλλά και των γενικών προβλημάτων. Θέλω να σας ενημερώσω ότι ο αγώνας μου ως Δήμαρχος δεν σταμάτησε μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζει μέχρι και σήμερα και θα συνεχιστεί μέχρι και την λήξη της θητείας μας. Είναι θέμα αρχής και χαρακτήρα να υπηρετήσω τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Απαντώντας στην παράγραφο : «Σε ό,τι μας αφορά, σας διαβεβαιώνουμε ….στην καθαριότητα και στην τάξη», θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται να γίνει η ορκωμοσία σας ως νυν Δήμαρχος για να συνεπικουρήσετε στο έργο της νυν Διοίκησης στην οποία είστε ακόμα μέλος.

Το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων είναι μείζον για το νησί μας, σε μία περιοχή που από 13.000 κάτοικοι γινόμαστε 80.000. Ο Δήμος μας προσπαθεί να ανταπεξέλθει με ελλιπέστατη στελέχωση υπηρεσιών και με απαγορευτικές διατάξεις για την πρόσληψη νέων υπαλλήλων, με «κουτσουρεμένο» εγκεκριμένο προϋπολογισμό για την αγορά νέων απορριμματοφόρων και τις γενικές καθυστερήσεις που έχουν προκύψει για την αγορά απορριμματοφόρων με τα προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.
 
Προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι και την λήξη της θητείας μας. Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27/07/2019 με τον κ. Λεφάκη και με άλλα μέλη του Δ.Σ της παρούσας Δημοτικής αρχής, παρουσία και του κ.Ζορμπά παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων τώρα αλλά και μελλοντικά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png