Έως και την 31η Δεκεμβρίου 2019, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων πολιτών προς τους Δήμους, για την ρύθμιση των οφειλών τους.

Υπουργείο Εσωτερικών. Δελτίο Τύπου.
Θετική ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου στο αίτημα του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Γιώργου Πατούλη να παραταθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων πολιτών προς τους Δήμους και τα Νομικά τους, για ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών τους προς τους ΟΤΑ.
Η προθεσμία έληγε στις 17 Σεπτεμβρίου και ο κ. Θεοδωρικάκος μετά το αίτημα του κ. Πατούλη συνεννοήθηκε με τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Θ. Λιβάνιο να κατατεθεί τροπολογία που θα δίνει τη δυνατότητα υποβολής αίτησης εκ μέρους των πολιτών, έως και την 31η Δεκεμβρίου 2019.
Η παράταση της προθεσμίας κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να διευκολυνθούν συμπολίτες μας και επαγγελματίες, οι οποίοι λόγω της κρίσης δεν μπόρεσαν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους για την αποπληρωμή οφειλών τους προς τους Δήμους και στα Νομικά πρόσωπα των Δήμων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png