Εκποίηση των κατεστραμμένων κάδων απορριμάτων, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από εισήγηση του κ. Νίκου Πτερούδη.


Ένα από τα θέματα τα οποία έχουν την δική τους βαρύτητα και καταδεικνύουν τα προβλήματα, που διαπιστώνονται στον Σταθμό Μεταφόρτωσης της Σκοτεινής, είναι η προσπάθεια που καταβάλει η νέα διοίκηση, προκειμένου να καθαρίσει ο χώρος. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο, στον ΣΜΑ βρίσκονται πεταμένοι εδώ κι εκεί, περίπου εκατό κατεστραμμένοι κάδοι, ενώ τέθηκε και το θέμα των παρατημένω οχημάτων του δήμου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Πιο συγκεκριμένα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Πτερούδης εισηγήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο την δημοπράτηση (μία διαδικασία που πρέπει να γίνει σύμφωνα με τον νόμο) προκειμένου να απομακρυνθούν από τον ΣΜΑ όλοι οι κατεστραμμένοι κάδοι (μεταλλικοί και πλαστικοί) που εξαιτίας της φθοράς που έχουν υποστεί, δεν μπορούν να επισκευαστούν, καταλαμβάνουν χώρο και είναι εστία μόλυνσης.

Κατά τη διάρκεια της εισήγησής του, ο κ. Νίκος Πτερούδης παρουσίασε ένα ακόμη σημαντικό θέμα. Πρόκειται για τα παρατημένα αυτοκίνητα, που παραμένουν ακινητοποιημένα στον ΣΜΑ για 15-20 χρόνια (όπως συμπλήρωσε στη συνέχεια ο κ. Γιάννης Ζορμπάς). Γι' αυτά θα ακολουθηθεί μία διαφορετική διαδικασία, μέσω ΟΔΔΥ και το θέμα θα "περάσει" από το δημοτικό συμβούλιο σε μία επόμενη συνεδρίαση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος, από τις κυριότερες παρεμβάσεις ήταν εκείνη του κ. Παναγιώτη Κουκούλη που ζήτησε να υπάρξει ένας κατάλογος των προς εκποίηση αντικειμένων.

Κάτι αντίστοιχο ζήτησε στη συνέχεια και ο κ. Παναγιώτης Ηλίας, ενώ η κυρία Καίτη Σαλπέα ζήτησε πληροφορίες για τον τρόπο που θα γίνει ο διαγωνισμός. Το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία, ο κ. Παναγιώτης Ηλίας ψήφισε "παρών".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png