Απόφαση Θεοδωρικάκου για την επιχορήγηση των υπηρεσιών καθαριότητας και της αναβάθμισης του στόλου των οχημάτων, από το πρόγραμμα Φιλόδημος.

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου, επιχορηγούνται όλοι οι δήμοι με πληθυσμό κάτω των 50.000 κατοίκων με 150.000 ευρώ από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας. Το ύψος προϋπολογισμού της συγκεκριμένης πρόσκλησης είναι 40.000.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα, κάθε δήμος που ικανοποιεί το ανωτέρω πληθυσμιακό κριτήριο, μπορεί να αποκτήσει άμεσα μέσω διαγωνιστικής διαδικασίας απορριμματοφόρα ή σάρωθρα προκειμένου να παρέχει ποιοτικότερες υπηρεσίες στους δημότες.
Η συγκεκριμένη πρόσκληση καταδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο το έμπρακτο ενδιαφέρον του Υπουργείου Εσωτερικών για την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας και την αναβάθμιση του στόλου οχημάτων των Δήμων της χώρας.

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png