Ορισμός της κ. Μαρίας Κακούση ως άμισθης συμβούλου δημάρχου, σε θέματα διατροφής των παιδιών του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αίγινας.

Ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς με την απόφαση 892/2019 αναθέτει στην κ. Κακούση Μαρία του Σαράντη (Διαιτολόγο-Διατροφολόγο) καθήκοντα άμισθης συμβούλου για την επικουρία του Δημάρχου Αίγινας κατά την άσκηση των καθηκόντων του. Ειδικότερα θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα διατροφής των παιδιών του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αίγινας σύμφωνα με τις σύγχρονες επιστημονικές παιδιατρικές και διατροφικές απόψεις για την υγιεινή διατροφή των παιδιών καθώς και τις εθνικές διατροφικές συστάσεις.

Σύμφωνα με την απόφαση θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει γνώμες προς το Δήμαρχο στα ανωτέρω θέματα και θα συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Η παρούσα ισχύει μέχρι το τέλος της θητείας του Δημάρχου πλην της τροποποίησής της ή της ανάκλησής της χωρίς η ορισθείσα να δικαιούται αποζημίωση από την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png