Συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπών μέσω του συστήματος Webex προτείνει η ΚΕΔΕ.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου έστειλε, επιστολή προς όλους τους Δημάρχους της χώρας προκειμένου να τους ενημερώσει για τη λειτουργία του συστήματος τηλεδιάσκεψης.
Πρόκειται για το σύστημα Webex μέσω του οποίου οι Δήμοι μπορούν να οργανώσουν με απλό και αποτελεσματικό τρόπο τηλεδιασκέψεις για τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και των Επιτροπών. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται στους δήμους δωρεάν.

Η επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), συμβάλλοντας στη διαρκή προσπάθεια για τη διατήρηση της λειτουργίας των Δήμων, η οποία πλήττεται από την πανδημία του COVID-19, έχει εξασφαλίσει συνεργασία με τη Cisco για τη λειτουργία συστήματος Webex για την οργάνωση τηλεδιασκέψεων σε κάθε Δήμο που αφορούν συνεδριάσεις Δημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπών. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται χωρίς κανένα κόστος, δωρεάν.

Από το Podcasting Feed του ένθετου Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση, στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Το σύστημα Webex αποτελείτεχνολογία αιχμής της επικοινωνίας (με ήχο και εικόνα) από απόσταση. Για τη λειτουργία του συστήματος στο Δήμο σας, παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε με email:ονοματεπώνυμο, το email και το τηλέφωνο συνεργάτη σαςο οποίος θα οριστεί ως υπεύθυνος λειτουργίας του εικονικού δωματίου επικοινωνίας και να τα αποστείλετε στo παρα κάτω email:Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ευχόμενοι η τεχνολογία να βοηθήσει το δύσκολο -στην παρούσα φάση- έργο μας.

Να σημειώσουμε ότι την τηλεδιάσκεψη μέσω webex μπορούν να την παρακολουθήσουν χιλιάδες άνθρωποι, ενώ έχει την δυνατότητα να γίνε upload στο youtube. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς με τη χρήση αυτής της πλατφόρμας μπορούν να ξεπεραστούν οι "δια περιφοράς" συνεδριάσεις που από την μία δεν παρείχαν καμία δυνατότητα διάδρασης και καμία δυνατότητα δημοσιότητας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png