Ξεκίνησε η περίοδος κατάθεσης προσφορών για την "Πλατεία Γιαννούλη" και την αντικατάσταση των πλακών πεζοδρομίου στο λιμάνι της Σουβάλας.


Σύμφωνα με την περίληψη διακήρυξης που δημοσίευσε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για το έργο με τίτλο: "Πλακόστρωση πλατείας Γιαννούλη και αντικατάσταση πλακών πεζοδρομίου στο λιμάνι της Σουβάλας", ξεκίνησε στις 10 Αυγούστου η έναρξη υποβολής προσφορών μέσω του ΕΣΗΔΗΣ. Επίσης την ίδια ημερομηνία αναρτήθηκε η διακήρυξη στην διαδικτυακή πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η 7η Σεπτεμβρίου 2020.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Επίσης, στην δια περιφοράς συνεδρίαση της 18ης Αυγούστου 2020 εγκρίθηκε το πρακτικό για την κλήρωση της επιτροπής, με το οποίο αναδείχτηκαν τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη, που θα συμμετέχουν στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για το ίδιο έργο.
 
Υπενθυμίζεται ότι το έργο αφορά στην πλακόστρωση - διαμόρφωση της πλατείας Γιαννούλη και στην αντικατάσταση των πλακών πεζοδρομίου στο λιμάνι της Σουβάλας. Ο χώρος που θα γίνουν παρεμβάσεις είναι από την τσιμεντένια προβλήτα, έως τον χώρο πρόσδεσης των ψαροκάικων σε έκταση περίπου 1.800 τ.μ. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε έξι μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
 
Η εκτιμώμενη αξία του έργου είναι 216.00 ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ) και θα καλυφθεί από ιδίους πόρους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό του 2020.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png