Πρόταση για την δημιουργία ακαδημίας εμπορικού ναυτικού στην Αίγινα από τον Φίλιππο Τζίτζη.

 
Δύο προτάσεις προς το Σώμα, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης στην συνεδρίαση της 9ης Σεπτεμβρίου 2020. Η πρώτη αφορούσε τη δημιουργία ακαδημίας του εμπορικού ναυτικού στην Αίγινα, στο χώρο του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου ή σε κάποιο άλλο κτήριο και η δεύτερη ένα ψήφισμα μέσω το οποίου το Σώμα ζητά ένα σκάφος που θα χρησιμοποιηθεί ως πλωτό ασθενοφόρο, σύμφωνα με πρόσφατη επερώτηση του βουλευτή κ. Νικόλαου Μανωλάκου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για το πρώτο ζήτημα ο κ. Ζορμπάς είπε ότι θα έρθει ως θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ για το δεύτερο απάντησε ότι σε αυτό το ζήτημα έχει αναφερθεί ο Περιφερειάρχης και η Αντιπεριφερειάρχης και έχουν προβλέψει πως θα χρηματοδοτηθούν τα συγκεκριμένα ασθενοφόρα, ένα εκ των οποίων προορίζεται για τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
 
Τέλος, ο κ. Τζίτζης έκανε μία ακόμη ερώτηση που αφορούσε σε παλαιότερη πρότασή του για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png