40 εκατ. ευρώ προς τους Δήμους όλης της χώρας για τα ζώα συντροφιάς.

Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, η έκδοση της πρόσκλησης για το «Πρόγραμμα Άργος», του ειδικού χρηματοδοτικού εργαλείου μέσω του οποίου ενισχύονται οι Δήμοι όλης της χώρας, προκειμένου να υλοποιήσουν το ολοκληρωμένο επιχειρησιακό πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων, που προβλέπει το νέο πλαίσιο για την ευζωία και την προστασία των ζώων συντροφιάς που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή των Ελλήνων [ν. 4830/2021 (ΦΕΚ 169/Α’)].

Από το Podcasting Feed του ένθετου Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση, στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η πρόσκληση αφορά στη συνολική χρηματοδότηση των Δήμων με το ποσό των 40 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση καταφυγίων, καθώς και για την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, προκειμένου οι δημοτικές αρχές να είναι σε θέση να αποκτήσουν τις απαραίτητες υποδομές και να ανταποκριθούν στις νέες αρμοδιότητες που καλούνται να αναλάβουν.
Η πρόσκληση καθορίζει τις λεπτομέρειες και ορίζει τις βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα, για το οποίο οι Δήμοι της χώρας καλούνται να υποβάλουν τις προτάσεις τους έως την 31η Μαρτίου 2022.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png