Παράταση μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2021, έλαβε η κατάρτιση σχεδίου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Σ.Φ.Η.Ο. του Δήμου Αίγινας.


Με απόφαση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, που εκδόθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2021 δόθηκε παράταση στη σύμβαση για την υπηρεσία με τίτλο "Κατάρτιση σχεδίου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Σ.Φ.Η.Ο.".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Αντικείμενο της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι η παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης προκειμένου ο Δήμος να εκπονήσει ένα σύγχρονο, βιώσιμο, λειτουργικό και αποτελεσματικό Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την απαραίτητη συνθήκη για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, δηλαδή ένα δίκτυο υποδομών φόρτισης στα λειτουργικά όριά του. Το σύνολο της δαπάνης είναι 35.960 ευρώ.
 
Τα περιεχόμενα της συγκεκριμένης υπηρεσίας, τα οποία εξειδικεύονται ανάλογα με την περίπτωση (αντίστοιχος είναι και ο πίνακας παραδοτέων) είναι τα ακόλουθα:

Στάδιο 1: "Ανάλυση Υφιστάμενης Κατάστασης - Χαρτογράφηση της Περιοχής Παρέμβασης - Διαδικασία Επιλογής Χωροθέτησης Σημείων Επαναφόρτισης Η/Ο - Σενάρια Ανάπτυξης Δικτύου Σημείων Επαναφόρτισης Η/Ο - Παρακολούθηση Κάλυψης Αναγκών Φόρτισης Η/Ο".
Στάδιο 2: "Συμμετοχικές διαδικασίες – Διαβούλευση"
Στάδιο 3: "Ολοκλήρωση Φακέλου - Εφαρμογή Σχεδίου" όπως αυτά περιγράφονται αναλυτικά στον Φάκελο Προδιαγραφών που συντάχτηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας.

Πιλοτικά χρησιμοποιούμε από σήμερα εφαρμογή time line με τις σχετικές δημοσιεύσεις του Aegina Portal, για τη διευκόλυνση της παρακολούθησης της πορείας των έργων από τους αναγνώστες μας.

{module title="Παράταση μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2021, έλαβε η κατάρτιση σχεδίου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων Σ.Φ.Η."}


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png