Παραιτήθηκε από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου ο κ. Στέλιος Λαμπαδάριος, την έδρα καταλαμβάνει ο κ. Νίκος Μαρίνος. [upd]

paraitisi--labarariou-ork-nikou-marinou.jpg

Με ανάρτηση του Δήμου Αίγινας στην ιστοσελίδα του, δημοσιεύθηκε σήμερα η πρόσκληση για την ορκωμοσία και την κατάληψη της κενής έδρας στο Δημοτικό Συμβούλιο, από τον κ. Νίκο Μαρίνο, μετά την παραίτηση του κ. Στέλιου Λαμπαδαρίου, δημοτικού συμβούλου της παράταξης "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας". 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, που υπογράφει ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς:


Έχοντας υπόψη:

1. Το άρθρο 39 του Ν. 4804/2021 «Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών και λοιπές διατάξεις».
2. Το άρθρο 90 του Ν. 4804/2021 «Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών και λοιπές διατάξεις».
3. Το άρθρο 91 του Ν. 4804/2021 «Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών και λοιπές διατάξεις».
4. Το άρθρο 55 του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης», όπως εξακολουθεί και ισχύει μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2023.
5. Την υποβληθείσα αίτηση παραίτησης του κ. Στυλιανού Λαμπαδάριου του Δημητρίου από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό  "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας" που έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 16257/05-12-2022.
6. Την υπ’ αριθ. 2342/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά (Διαδικασία εκούσιας δικαιοδοσίας) με την οποία επικυρώθηκαν τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Α. Καλεί για ορκωμοσία τον κ. Νικόλαο Μαρίνο του Χαραλάμπους που είναι ο επόμενος σύμβουλος σε σταυρούς προτίμησης με τον συνδυασμό "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας", σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 2342/2019 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά (Διαδικασία εκούσιας δικαιοδοσίας).

Β. Η ορκωμοσία θα γίνει την 09η Δεκεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 π.μ.

Γ. Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αίγινας και να κοινοποιηθεί στον αναφερόμενο με κάθε πρόσφορο μέσο.

[upd] Σήμερα το μεσημέρι η δημοτική παράταξη "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας" εξέδωσε σχετικό Δελτίο Τύπου που μπορείτε να δείτε εδώ.

Η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Μαρίνου, πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα το μεσημέρι, λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης του Δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png