Η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβούλου κ. Νίκου Μαρίνου.

20221209_123251-00.jpg

Ορκίστηκε σήμερα το μεσημέρι από τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, ο νέος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας" κ. Νίκος Μαρίνος, που καταλαμβάνει την έδρα της παράταξής του στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την παραίτηση του κ. Στέλιου Λαμπαδάριου. Ο κ. Νίκος Μαρίνος είναι πρώτος επιλαχών σύμβουλος της δημοτικής παράταξης  "Αίγινα Ώρα Συνεργασίας", έχοντας λάβει 175 ψήφους στις δημοτικές εκλογές του 2019. 
 


Για την ορκωμοσία του ο κ. Μαρίνος εξέδωσε Δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρει τα ακόλουθα: "Το Δημοτικό Συμβούλιο αποτελεί το μέρος ανταλλαγής ιδεών και λήψης αποφάσεων για τον τόπο μας. Δυστυχώς, παρατηρείται ότι αυτός ο θεσμός βρίσκεται σε κρίση, καθώς όσο περνάει ο χρόνος μετά τις εκλογές, το ενδιαφέρον μειώνεται αισθητά από τους συμβούλους και από τους πολίτες. Σε αυτή την περίοδο και εισερχόμενοι στο τελευταίο έτος της παρούσας Δημοτικής συνόδου, η κλήση μου για την εκπλήρωση των καθηκόντων του Δημοτικού Συμβούλου συνιστά τιμή για το πρόσωπο μου, αλλά και ευθύνη απέναντι σε όλες τις φίλες και τους φίλους Αιγινήτες ανεξαρτήτου παράταξης. Εύχομαι να προσφέρω ένα φρέσκο αέρα στα αυτοδιοικητικά του αγαπημένου μας νησιού μας και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προς αυτή την κατεύθυνση. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την ήδη υπάρχουσα στήριξη σας".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png