Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωκράτης Δούκας. Τι αναφέρει η δήλωση ανεξαρτητοποίησης.

sokratis-doukas-00.JPG

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωκράτης Δούκας, από την δημοτική παράταξη "Αίγινα Μπορείς" και συνεχίζει τη θητεία του ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος. Η επιστολή με τη δήλωση της ανεξαρτητοποίησης αναγνώστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην τελευταία συνεδρίαση του Σώματος, στις 13 Φεβρουαρίου 2023, από τον Γραμματέα του προεδρείου κ. Στέλιο Θεριανό. Η επιστολή, σύμφωνα με το κ. Νίκο Πτερούδη, με τον οποίο επικοινώνησε το Aegina Portal, κατατέθηκε στο προεδρείο την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Η επιστολή του κ. Σωκράτη Δούκα αναφέρει τα ακόλουθα (προέρχεται από απομαγνητοφώνηση):

"Με την παρούσα επιστολή και θεωρώντας ότι ένας ιδιαίτερος κύκλος έχει κλείσει,  δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη “Αίγινα Μπορείς”,  παραμένοντας στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, όπως ακριβώς προβλέπεται από τις  κείμενες διατάξεις και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών.

Απευθυνόμενος με σεβασμό προς τους συνδημότες και συνδημότισσες, που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία, διαβεβαιώ ότι  θα συνεχίσω να τιμώ την ψήφο τους, με τον ίδιο ζήλο και ως ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος, έχοντας πάντοτε ως βασική, αξιακή προτεραιότητα να υπηρετώ τους πολίτες και να προασπίζομαι θεμελιώδη αγαθά, όπως αυτό της υγείας και την προαγωγή της ασφάλειας στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας.

Με τιμή,
Σωκράτης Δούκας
Δημοτικός Σύμβουλος Αίγινας, Ιατρός χειρουργός"

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αίγινα Μπορείς" κ. Παναγιώτης Κουκούλης, είπε σχετικά:

"Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια που σε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια συμμετέχει ο συνάδελφός μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Σωκράτης Δούκας, στον οποίο ευχόμαστε να είναι πάντα καλά, δυνατός και να προσφέρει, όπως εκείνος έχει τις ικανότητες και προσφέρει. Το αμέσως επόμενο θέμα που πρέπει να θίξω, είναι η επιστολή του κ. Δούκα, που συνέπεσε σήμερα, να δηλώσει την ανεξαρτητοποίησή του. Είναι αλήθεια ότι πριν από μερικές μέρες είχαμε μία τηλεφωνική επικοινωνία, αρκετά εποικοδομητική θα έλεγα, που αναφερθήκαμε και σ' αυτό το θέμα της διαφωνίας του και είχα μείνει με την εντύπωση ότι η παρεξήγηση η οποία υπήρχε είχε λυθεί, φαίνεται ότι δεν είχε και σήμερα με έκπληξή μου κατά κάποιο τρόπο, άκουσα ότι ανεξαρτητοποιείται".  

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png