Στη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ Αττικής, το έργο της επισκευής και ανακαίνισης του Παιδικού Σταθμού της Χλόης.

IMG_20221006_122953-paidikos-stathmos-xlois-2.jpg

Το θέμα της έγκρισης του σχεδίου τροποποίησης και της παράτασης της προγραμματικής σύμβασης, του έργου "Επισκευή και ανακαίνιση του Παιδικού Σταθμού Χλόης", θα συζητηθεί στην εξ' αναβολής συνεδρίαση της Περιφέρειας Αττικής, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6η Μαρτίου 2023. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το θέμα έρχεται προς συζήτηση, καθώς η προγραμματική σύμβαση του Δήμου Αίγινας με την Περιφέρεια Αττικής, έληξε στις 1/3/2023. Υπενθυμίζεται ότι το ΠΕΣΥ Αττικής θα συνεδρίαζε στις 1 Μαρτίου 2023, όμως λόγω του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, η συνεδρίαση αναβλήθηκε με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη.

Η συγκεκριμένη σύμβαση για το σταθμό της Χλόης, είχε συναφθεί 1/3/2018. Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής το Σεπτέμβριο του 2020, είχε εγκρίνει την παράταση της προγραμματικής σύμβασης, ούτως ώστε αυτή να λήγει στις 1/3/2023, οπότε και έληξε εκ νέου. Συνεισηγητές του θέματος θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Ε. Κοσμίδη. 

Δεν είναι γνωστό τι ακριβώς θα αφορά το σχέδιο τροποποίησης, ενδεχομένως αλλαγές σε τεχνικά χαρακτηριστικά παιχνιδιών και δαπέδων ασφαλείας ή και άλλων θεμάτων, σύμφωνα με παλαιότερη ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον κ. Στέλιο Θεριανό. 

Το θέμα έρχεται προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, λόγω των αλλαγών των αρμοδιοτήτων που επέστρεψαν στα Δημοτικά και τα Περιφερειακά Συμβούλια, σε εφαρμογή σχετικής εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png