Την κατασκευή νέου αγωγού στους Αγίους Ασωμάτους και την διάστρωση ασφαλτικού στην οδό Καβουρόπετρας, περιλαμβάνει το έργο: "Τοποθέτηση αγωγών ομβρίων υδάτων στο δήμο Αίγινας".

DSC_0158-ergo-omvrion-2.JPG
Πρόκειται για έργο το οποίο περιλαμβάνεται στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αίγινας για το 2023 στον τομέα Ύδρευσης - Αποχέτευσης και είναι συνολικού ύψους 74.400 ευρώ. Σκοπός του έργου είναι η κατασκευή ενός νέου αγωγού απομάκρυνσης ομβρίων υδάτων και η επισκευή υφιστάμενης οδού η οποία εμφανίζει στάσιμα ύδατα λόγω ανεπαρκούς εγκάρσιας κλίσης και προς απορροή ομβρίων υδάτων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τα δύο έργα που περιλαμβάνονται είναι τα ακόλουθα:

1) Η κατασκευή του νέου αγωγού θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων στην οδών Αγ. Στυλιανού / Λαμπαδαρίου.
2) Η διάστρωση ασφαλτικού και επισκευή λανθασμένων εγκάρσιων και διαμήκων κλίσεων θα πραγματοποιηθεί στην οδό Καβουρόπετρας - Κυψέλης πλησίον στα καρνάγια.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 60.000 ευρώ πλέων ΦΠΑ 24% ποσού 14.000 ευρώ, δηλαδή συνολικού προϋπολογισμού 74.400 ευρώ με το ΦΠΑ. 

Το πρωτογενές αίτημα από την Τεχνική Ημερομηνία,  την υπ. αρ. 21/2023 μελέτη της ΤΤΥΝΔ της Περιφέρειας Αττικής, προς την Οικονομική Υπηρεσία έχει ημερομηνία 11 Απριλίου 2023. Στις 12 Απριλίου 2023 δημοσιεύθηκε από την Οικονομική Υπηρεσία η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης ύψους 74.400 ευρώ. Η δαπάνη καλύπτεται από έσοδα του Δήμου Αίγινας.

Τέλος στις 13 Απριλίου ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς με την απόφαση 80 / 2023 και Θέμα: "Έγκριση προσφυγής στην διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και καθορισμός των όρων της πρόσκλησης σύμφωνα με το άρθρο 118 του ν.4412/2016 όπως ισχύει, για το έργο "Τοποθέτηση αγωγών ομβρίων υδάτων στο δήμο Αίγινας" και αποφασίζει:

Α) Την προσφυγή στην διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 118 του ν.4412/2016 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 128 του Ν. 4782/2021 και ισχύει
Β) Τον καθορισμό των όρων της πρόσκλησης.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png