Δεκαεννέα θέσεις περιλαμβάνει ο προγραμματισμός προσλήψεων, έκτακτου προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα, για το έτος 2023.

proslipseis-antapodikon-2023-2.jpg

Την έγκριση 19 συνολικά προσλήψεων, έκτακτου προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα για το έτος 2023, με σκοπό την ενίσχυση και αναβάθμιση του Δήμου Αίγινας, αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου 2023

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα, επί δεκατεσσάρων ψηφισάντων μελών, αποφάσισε ότι:  Εγκρίνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για χρονικό διάστημα έως οκτώ μήνες, για την κάλυψη αυξημένων αναγκών στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου για το έτος 2023.

Η πρόσληψη του έκτακτου προσωπικού είναι αναγκαία και επιβεβλημένη καθώς οι ανταποδοτικές υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες, αφενός μεν λόγω της μετακίνησης πολλών υπαλλήλων σε άλλους Δήμους μέσω του ενιαίου συστήματος κινητικότητας ή μέσω αποφάσεων της κεντρικής επιτροπής κινητικότητας, αφετέρου δε λόγω της αργοπορίας που εμφανίζει σε κεντρικό επίπεδο η κάλυψη των κενών μέσω του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων. Στο χρονικό διάστημα που θα απασχοληθεί το εν λόγω προσωπικό, αυξάνεται κατακόρυφα η επιβατική κίνηση στο νησί μας, δεδομένου ότι η Αίγινα αποτελεί έναν κοντινό προορισμό για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου και μια ιδανική επιλογή για τους ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Στόχος του Δήμου είναι να ανταποκριθεί με ευθύνη στις προσδοκίες όλων αυτών των επισκεπτών, οι οποίοι επιθυμούν να βρουν ένα νησί καθαρό και νοικοκυρεμένο και ένα Δήμο με οργανωμένες και επαρκείς ανταποδοτικές υπηρεσίες στους τομείς της καθαριότητας, της ύδρευσης, του ηλεκτροφωτισμού. Ο αριθμός και οι ειδικότητες των ατόμων που θα προσληφθούν έχουν ως ακολούθως:

screenshot.461.png

Για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού που θα προσληφθεί για χρονική διάρκεια έως οκτώ μήνες, έχει προβλεφθεί επαρκής πίστωση στους σχετικούς ΚΑ του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2023.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png