Ποιο είναι το όριο δαπανών του Δήμου Αίγινας για παροχή δωρεάν σίτισης και καταλύματος διαμονής σε δημόσιους υπαλλήλους, σύμφωνα με την νέα ΚΥΑ.

DSC_0189-topouethisi-logotheti.jpg
Με κοινή υπουργική απόφαση των αναπληρωτών υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών καθορίστηκε το ανώτατο ετήσιο χρηματικό όριο και το μηνιαίο κόστος  που μπορούν να διαθέσουν 16 μικροί νησιωτικοί δήμοι για την παροχή  δωρεάν σίτισης και καταλύματος διαμονής σε δημοσίους υπαλλήλους.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι δαπάνες  των δήμων  είναι σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού τους κατόπιν λήψης απόφασης του οικείου δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 1 του άρθρου 32 του ν. 4483/2017.  

Η ΚΥΑ αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: "Καθορίζουμε το ανώτατο ετήσιο χρηματικό όριο και το μηνιαίο κόστος για την παροχή δωρεάν σίτισης και καταλύματος διαμονής σε υπαλλήλους ορεινών και νησιωτικών περιοχών, από ΟΤΑ α’ βαθμού της χώρας, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού τους κατό- πιν λήψης απόφασης του οικείου δημοτικού συμβουλίου σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρ. 1 του άρθρου 32 του ν. 4483/2017, ως ακολούθως:

kostos-etisio.jpg
Μπορείτε να διαβάσετε την σχετική ΚΥΑ εδώ.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png