Την πρόσληψη δύο οδηγών πυρασφαλείας και τεσσάρων πυροφυλάκων με πεντάμηνη σύμβαση, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση του κ. Σωκράτη Δούκα.

20230511_203136-sokratis-doukas.jpg

Την έγκριση της πρόσληψης δύο οδηγών πυρασφαλείας και τεσσάρων πυροφυλάκων με πεντάμηνη σύμβαση αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 26η Απριλίου 2023. Την εισήγηση έκανε ο αντιδημάρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, κ. Σωκράτης Δούκας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο κ. Δούκας εισηγήθηκε την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έτους 2023 για τη στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου και την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας. Ειδικότερα οι προτεινόμενες για την πρόσληψη ειδικότητες έχουν ως ακολούθως:

proslipsi-pyrofilakon-01.jpg

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία με 9 υπέρ, έναντι 1 κατά, επί 11 ψηφισάντων μελών, ότι εγκρίνει, ως κατωτέρω, την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τετράμηνης διάρκειας, για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας έτους 2023.

proslipsi-pyrofilakon-02.jpg

Για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του εν λόγω προσωπικού που θα προσληφθεί έχει προβλεφθεί επαρκής πίστωση στους σχετικούς ΚΑ του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2023.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Λογοθέτης Εμμανουήλ ψήφισε αρνητικά στην πρόταση έγκρισης του θέματος, αναφέροντας ότι η εισήγηση που προηγήθηκε από πλευράς της Διοίκησης διακρίνεται για την προχειρότητά της, υποστήριξε δε ότι δεν δόθηκαν ξεκάθαρες και πειστικές διευκρινήσεις όσον αφορά τις αρμοδιότητες του προσωπικού που θα προσληφθεί.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Παναγιώτης ψήφισε παρών, υποστηρίζοντας την πάγια θέση του για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στον τομέα της πυρασφάλειας και εν γένει της πολιτικής προστασίας.

Η απόφαση αυτή πήρε αυξ. Αριθ. 67/2023.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png