Επιπλέον 15 μεταλλικούς κάδους, τύπου κοντέινερ, για την εναπόθεση αποβλήτων κατεδαφίσεων, κλαδεμάτων και ογκωδών αποβλήτων θα αποκτήσει ο Δήμος Αίγινας.

20230829_135533-kadoi.jpg

Σύμφωνα με το σχετικό πρωτογενές αίτημα της Τεχνικής Υπηρεσίας προς την Οικονομική Υπηρεσία, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αίγινας στο πλαίσιο της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και της αποτελεσματικότητας της αποκομιδής αποβλήτων, στοχεύει στην προμήθεια 15 μεταλλικών κάδων, τύπου κοντέινερ, χωρητικότητας 6,5m3. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με την σχετική μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας, στο πλαίσιο τη βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, στην προμήθεια μεταλλικών κάδων για την εναπόθεση αποβλήτων κατεδαφίσεων (μπάζα οικοδομής), υπολειμμάτων κηπουρικών εργασιών (κλαδιά, χόρτα, κλαδέματα πράσινα, κορμοί δένδρων, βλαστοί), υλικά συσκευασίας καθώς και ογκώδη απόβλητα οικοσκευών (καναπέδες, ντουλάπες, γραφεία, καρέκλες, πολυθρόνες, στρώματα, κτλ).

Η Υπηρεσία Καθαριότητας διαθέτει ήδη οκτώ μεταλλικούς κάδους και στοχεύει με  την παρούσα προμήθεια των δεκαπέντε μεταλλικών κάδων να καλύψει τις ανάγκες όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων (Αίγινας, Κυψέλης, Βαθέως, Μεσαγρού και Πέρδικας). Οι μεταλλικοί κάδοι θα τοποθετηθούν σε κοινόχρηστους χώρους, με εύκολη πρόσβαση προς τους πολίτες.

Τα αδρανή και τα υλικά κατεδαφίσεων θα μεταφέρονται σε συμβεβλημένη μονάδα επεξεργασίας ΑΕΚΚ (απόβλητα εκσκαφών κατασκευών και κατεδαφίσεων) για κονιορτοποίηση και επανάχρηση.

Ο προϋπολογισμός της Προμήθειας μεταλλικών κάδων, χωρητικότητας 6,5m3 ανέρχεται στα 37.200 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και θα βαρύνει την πίστωση στον K.A. 20.7135.01 του προϋπολογισμού της οικονομικής χρήσης 2024.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png