Featured

Στην συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου στο Δημοτικό Στάδιο, θα προχωρήσει ο Δήμος Αίγινας, καθώς παρουσιάζει εκτεταμένες ζημιές.

gipedo-provlimata.jpg

Ο Δήμος Αίγινας προχωρά στην επισκευή και συντήρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο υπέστη σοβαρές φθορές από το έντονο πλημμυρικό φαινόμενο «Daniel» που έπληξε το νησί τον Σεπτέμβριο του 2023. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 14.632 ευρώ (με ΦΠΑ) και χαρακτηρίζεται επείγον.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με τη μελέτη (αρ. 28/2025) που συνέταξε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, ο χλοοτάπητας του γηπέδου παρουσίασε εκτεταμένες ζημιές και σημαντικές ελλείψεις στο συνθετικό καουτσούκ πλήρωσης, καθιστώντας τη χρήση του γηπέδου επισφαλή για αθλητές και μαθητές. Το Δημοτικό Στάδιο εξυπηρετεί αθλητικές ομάδες, σχολεία, συλλόγους και κατοίκους που επιθυμούν να αθληθούν, ενώ φιλοξενεί και επίσημους αγώνες.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την προμήθεια 35 τόνων συνθετικού καουτσούκ και την τοποθέτησή του από εξειδικευμένο συνεργείο. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν επεμβάσεις αποκατάστασης φθαρμένων σημείων, καθαρισμός και «χτένισμα» του τεχνητού τάπητα, με βάση ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (EN1176 & EN1177).

Η σύμβαση θα υλοποιηθεί με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Oι εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν εντός του Αυγούστου, προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο για την προετοιμασία των ομάδων και την νέα αγωνιστική περίοδο.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png