Στην Αίγινα ο 4ος γύρος αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Racket. Οι κύριοι Κώστας Βαρδάκης και Γιώργος Κοσμάς μιλούν στο Σταύρο Ρωπαΐτη.

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Αίγινα, καθώς το νησί φιλοξενεί για μία ακόμη χρονιά έναν γύρο αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Racket (αντισφαίριση με ξυλορακέτα θαλάσσης). Οι αγώνες που έχουν γίνει παλαιότερα στην παραλία της Αιγινήτισσας και πέρυσι στην παραλία της Αύρας ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακοί, ενώ αυτοί που θα γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις beach bolley του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, αναμένονται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.


Η ξυλορακέτα που από ένα γνώριμο παιχνίδι στις παραλίες γίνεται πλέον επίσημο άθλημα, χαρακτηρίζεται από κάποιες ιδιαιτερότητες στον αγωνιστικό στίβο, που κάνουν αυτή την αθλητική δραστηριότητα μοναδική. Οι αγώνες ελέγχονται από κάμερες υψηλής ταχύτητας, ενώ συνολικά τα τεχνολογικά συστήματα που χρησιμοποιούνται, είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για τις καταμετρήσεις και την ανάδειξη των νικητών. Με την ευκαιρία των αγώνων ο Σταύρος Ρωπαΐτης μίλησε με τους κυρίους Κώστα Βαρδάκη, πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας, τον κύριο Γιώργο Κοσμά, πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Πέρδικας και τον πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κύριο Φίλιππο Τζίτζη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png