Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Κυριακή στις 15.15 η Α.Ε Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει τους Νέους στη Δραπετσώνα, το εφηβικό θα παίξει το Σάββατο με τον Ίκαρο Καλλιθέας στις 12.00 εκτός έδρας, ενώ για την 1η αγωνιστική του προ παιδικού πρωταθλήματος, η Α.Ε Σαρωνικός θα υποδεχτεί την Κυριακή στις 12.00 τον Α.Ο.Κ Φαλήρου.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside.



Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Πειραϊκό την Κυριακή στις 12.00, ενώ το παιδικό τμήμα θα παίξει με τον Άρη Γλυφάδας εντός έδρας το Σάββατο στις 11.30 για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος. Στο βόλεϋ το αντρικό τμήμα του Σαρωνικού δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση, καθώς ο αντίπαλός του Μανδραικός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, με την ομάδα του Ηλία Κλώνου να παίρνει το παιχνίδι άνευ αγώνα.  Για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 14.30 από την ομάδα των Αγίων Αναργύρων στο κλειστό του Ζεφυρίου. Διαβάστε περισσότερα...

Για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει τους Νέους Δραπετσώνας εκτός έδρας. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την ήττα από την Οδηγήτρια (0-2), πηγαίνει στο 'Γιάννης Βάζος' με στόχο τη νίκη. Ο νεαρός τεχνικός επισήμανε τα λάθη της περασμένης Κυριακής στους ποδοσφαιριστές του, ενώ θα περιμένει μέχρι και το Σάββατο τους Γκοτσούλια και Νεκτάριο Μπακόμητρο. Οι ταλαντούχοι επιθετικοί της Α.Ε Σαρωνικός τραυματίστηκαν στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής, και ήδη βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Στο παιχνίδι του 1ου γύρου η ομάδα του νησιού μας είχε επικρατήσει με 1-0.

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πειραϊκό. Η αναμέτρηση της Κυριακής (12.00) είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς η πειραιώτικη ομάδα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη μετά τη σπουδαία νίκη της περασμένης Κυριακής (61-38 τον Τελαμώνα), με νίκη κόντρα στον Πειραϊκό θα κάνει ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα από τον μεγάλο της στόχο, την άνοδο στην Β' ΕΣΚΑΝΑ. Οι αθλητές της νησιώτικης ομάδας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Πέτρο Καρβούνη να καταστρώνει τα σχέδιά του για την δύσκολη αυτή αναμέτρηση.

Στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, τα κορίτσια της Σύλβιας Ιβάνοβα αντιμετωπίζουν στο κλειστό του Ζεφυρίου τους Αγίους Αναργύρους  στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης. Η νησιώτικη ομάδα που έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, με νίκη επί των Αγίων Αναργύρων θα τερματίσει στην 1η θέση, και θα έχει καλύτερο πλασάρισμα στην 2η φάση του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και το πρώτο σέρβις είναι στις 14.30.

Τέλος, την Κυριακή ξεκινάει το προ παιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά στο ποδόσφαιρο. Τα νεαρά ταλέντα του ποδοσφαιρικού Πειραιά, ανοίγουν την αυλαία στο πρώτο επίσημο πρωτάθλημα της καριέρας τους.

Η Α.Ε Σαρωνικός συμμετέχει στον 1ο όμιλο, μαζί με Ατρόμητο Πειραιά, Ιωνικό Νικαίας, Α.Ο.Κ Φαλήρου, Νέους Ευγενείας και Περαμαικό. Για την 1η αγωνιστική η ομάδα του νησιού μας θα φιλοξενήσει τον Α.Ο.Κ Φαλήρου την Κυριακή στις 12.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Στην τεχνική ηγεσία των προ παίδων είναι οι Άρης Λούβαρης και Θανάσης Μπακόμητρος, οι οποίοι είναι ποδοσφαιριστές της αντρική ομάδας.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του προ παιδικού τμήματος είναι γεννημένοι το 2001, 2002 και 2003. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο πρωτάθλημα των υποδομών του Πειραιά, οι υπόλοιπες ομάδες συμμετέχουν μόνο με παιδιά που είναι γεννημένα το 2001 και 2002.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png