Η αγωνιστική κίνηση του Σαβατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πρεμιέρα για την ΑΕ Σαρωνικός, στο πρωτάθλημα της Α' Πειραιά την Κυριακή. Η νησιώτικη ομάδα βρίσκεται στον β' όμιλο, ο οποίος έχει αρκετές δυνατές ομάδες, με το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου να υποδέχεται για την 1η αγωνιστική τον Ήφαιστο. Το παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, και θα ξεκινήσει στις 16:30, με τον νεαρό τεχνικό όπως όλα δείχνουν, να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς οι Μαργαρώνης και Κλώνος (δεν έπαιξαν στο ματς του Κυπέλλου), ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.



Η ΑΕ Σαρωνικός μετά την άνετη πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Πειραιά (8-1 τον Παννεαπολικό), θέλει να ξεκινήσει με το 'δεξι' το νέο πρωτάθλημα. Διαιτητής θα είναι ο Μαρινάκης, με βοηθούς τους Αναστασίου και Πετρουμιάνο.

Πρεμιέρα και για το εφηβικό πρωτάθλημα του Πειραιά, με την ΑΕ Σαρωνικός να φιλοξενείται το Σάββατο στις 12.00 από τον Πειραϊκό, στο Σ.Ε.Φ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png