Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαϊτης.
Πλούσια αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο 11-12 Οκτωβρίου για τις ομάδες της Αίγινας, με το μπάσκετ και το βόλεϋ να κάνουν πρεμιέρα. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται στις 13:30 στο "Παντ. Νικολαΐδης" από τον Φαληρικό, ενώ το εφηβικό τμήμα του συλλόγου αντιμετωπίζει την Αναγέννηση στο Μοσχάτο, το Σάββατο στις 11:30.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου στην εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 12:00 στο "Παν. Σαλπέας" από τον Φοίνικα Πειραιά, στην πρεμιέρα της Β' ΕΣΚΑΝΑ, το παιδικό τμήμα υποδέχεται το Σάββατο στις 11:00 τον Φοίνικα Αγ. Σοφίας, την ίδια μέρα  το εφηβικό φιλοξενεί στις 12:30 την Καστέλα. Πρεμιέρα και για το παιδικό του Παναιγιναικού, το οποίο παίζει το Σάββατο με τον Ατρόμητο Πειραιά στις 12:00 στα Καμίνια.

Τέλος, στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ευριπίδη στην Σαλαμίνα την Κυριακή στις 13:00.
Επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις για την ΑΕ Σαρωνικός, μετά την διακοπή για μια εβδομάδα όλων των πρωταθλημάτων. Η ομάδα της Αίγινας αντιμετωπίζει τον Φαληρικό στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 13:30 στο "Παντ. Νικολαΐδης", ένα γήπεδο το οποίο επισκέπτεται η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου για δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα. Στις 21 Σεπτεμβρίου είχε αναμετρηθεί εκεί με τον Παννεαπολικό για την 2η φάση του κυπέλλου Πειραιά, του οποίου είχε επικρατήσει με το εντυπωσιακό 8-1. Για το παιχνίδι της Κυριακής αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον νεαρό τεχνικό να προετοιμάζει τους παίκτες του, για την δύσκολη αυτή αναμέτρηση. Στην ομάδα του Φαληρικού παίζει ο Πέτρος Κουρούνης, ο οποίος την περσινή σεζόν φόρεσε με επιτυχία την φανέλα της ΑΕ Σαρωνικός.

Στο μπάσκετ πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑΝΑ, με τον Σαρωνικό να φιλοξενείται στο "Παναγ. Σαλπέας" από τον Φοίνικα Πειραιά στις 12:00. Η ομάδα του νησιού μας μετά από απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, θα δώσει τα 13 πρώτα παιχνίδια στην έδρες των αντιπάλων (τα υπόλοιπα στην έδρα του), με την ευχή να υπάρξει θετική εξέλιξη στο θέμα του κλειστού, ώστε να παίξει στην Αίγινα τον 2ο γύρο. Ντεμπούτο με την κυανόλευκη φανέλα, αναμένεται να κάνουν οι δύο φετινές μεταγραφές του Σαρωνικού, Βαγγέλης Πολυτάρχου και Σταμάτης Τσαντές.

Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός θα παίξει στην Σαλαμίνα με τον Ευριπίδη για την 1η αγωνιστική. Η ομάδα του νησιού μας είναι έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα, με την ακραία Ιρένα Τζινιέρη να δηλώνει "το παιχνίδι της Κυριακής είναι η αρχή για εμάς. Η ευκαιρία μας να δείξουμε την βελτίωση μας σε ένα επίσημο παιχνίδι. Ελπίζουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png