Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις για τις ομάδες της Αίγινας μετά τις αργίες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Όλα τα τμήματα θα επιδιώξουν να μπουν με το δεξί στο 2017. Στο ποδόσφαιρο και την 15η αγωνιστική (τελευταία του α' γύρου), η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί στο Παραλία Καλλιθέας την Δόξα Πειραιά την Κυριακή στις 12.30, το εφηβικό υποδέχεται στις Σιταποθήκες το Νέο Ικόνιο το Σάββατο στις 11.30, ενώ το παιδικό φιλοξενείται το Σάββατο στις 11.15 από τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου στην Χαραυγή.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal


Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής φιλοξενείται την Κυριακή από τον Προφήτη Ηλία στις 14.00 στο κλειστό των Καμινίων. Για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας γυναικών ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Αετό Καλλιθέας την Κυριακή στις 16.45 στο κλειστό Εθνικής Αντιστάσεως. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το προμίνι αντιμετωπίζει το Παλαιό Φάληρο την Κυριακή στις 11.15 εκτός έδρας. Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα της τοπικής γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ίριδα την Κυριακή στις 14.30 στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Το Σαββατοκύριακο επίσης, ήταν προγραμματισμένοι και οι αγώνες μπάσκετ των κορασίδων και των παίδων του Παναιγιναϊκού, όπως και των παίδων του Σαρωνικού. Μετά όμως από απόφαση  της διοργανώτριας αρχής της ΕΣΚΑΝΑ το βράδυ της Τετάρτης, όλοι οι αγώνες που επρόκειτο να διεξαχθούν σε ανοικτά γήπεδα αναβάλλονται λόγω των επικείμενων ακραίων καιρικών φαινομένων το Σαββατοκύριακο. Οι αγώνες που αναβλήθηκαν ήταν: Παναιγιναϊκός-Ιωνικός 2 (κορασίδες), Παναιγιναϊκός-ΑΕ Ρέντη (παιδικό) και Έσπερος-Σαρωνικός (παιδικό).

Με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στο Παραλία Καλλιθέας την Δόξα Πειραιά. Το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής και τελευταίας για τον α' γύρο είναι κομβικό για τους νησιώτες, οι οποίοι θέλουν να μπουν με το δεξί στο 2017 και να παρουσιαστούν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στον β' γύρο του πρωταθλήματος. Παρά τα προβλήματα (βλ γηπεδικό), στο συγκρότημα του Δημήτρη Βουτσινά υπάρχει αισιοδοξία για ανάκαμψη της ομάδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Δόξα. Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς περαιτέρω προβλήματα, με τον νησιώτικο σύλλογο να χρησιμοποιεί πλέον (από την Τρίτη 3/1) το γήπεδο της Κυψέλης για τις προπονήσεις. Η αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 12.30.

Για την 13η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Προφήτη Ηλία εκτός έδρας. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καρανδρέα μετά την βαριά ήττα από τους Κυρίαρχους Παλαιάς Κοκκινιάς με 91-65 την Τετάρτη (4/1) στο το εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής, πηγαίνει στο κλειστό των Καμινίων με στόχο το διπλό. Το έργο των νησιωτών μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς παρά του ότι η μέχρι στιγμής παρουσία του Προφήτη Ηλία στο πρωτάθλημα δεν είναι απολύτως σταθερή, η πειραιώτικη ομάδα είναι πάντα υπολογίσιμη. Στο ματς του α' γύρου ο Προφήτης Ηλίας είχε επικρατήσει του Παναιγιναικού στα Μέθανα με 77-50.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png