Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Οκτώ αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο για την 3η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται στο γήπεδο του Ρέντη (Σταύρος Μελισσουργός) την Δραπετσώνα την Κυριακή στις 13.30. Για την αντίστοιχη αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί την Αμφιάλη στο 'Γιάννης Βάζος' της Δραπετσώνας το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ’ κατηγορίας ανδρών της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται στα Μέθανα την Κυριακή στις 12.45 τον ΑΟΚ Νέας Σμύρνης για την 2η αγωνιστική.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal

Για την 2η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναικός αντιμετωπίζει τον Κορυδαλλό την Κυριακή στις 12.30 στο κλειστό ΔΑΚ της περιοχής. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο οι κορασίδες φιλοξενούν στις 9.45 τον Ολυμπιακό, ενώ το παιδικό τμήμα αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Πειραιά εκτός έδρας το Σάββατο στις 13.30. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το εφηβικό τμήμα φιλοξενεί το Σάββατο στις 12.00 τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Τέλος στο βόλεϋ, για την β’ φάση του κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται το Σάββατο στις 14.00 στο Νέο Κλειστό του Μοσχάτου από την ομώνυμη ομάδα. Τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα αναζητεί η ΑΕ Σαρωνικός ώστε να δει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια. Η ομάδα του νησιού αντιμετωπίζει ως τυπικά γηπεδούχος την Δραπετσώνα στο γήπεδο του Ρέντη, για την 3η αγωνιστική.

Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Ένωση Ρέντη και Αετό Κορυδαλλού (αμφότερα εκτός έδρας), πηγαίνει στο γήπεδο του Ρέντη με στόχο τους τρεις βαθμούς. Αντίπαλος της ΑΕ Σαρωνικός η πάντα υπολογίσιμη ομάδα της Δραπετσώνας η οποία ξεκίνησε με δυο ισοπαλίες το πρωτάθλημα (1-1 με Αμφιάλη εκτός και 0-0 με Ίκαρο εντός). Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο 'Σταύρος Μελισσουργός' θα ξεκινήσει στις 13.30. Πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ για το αντρικό τμήμα του Παναιγιναϊκού. Το συγκρότημα του coach Παναγόπουλου φιλοξενεί τον ΑΟΚ Νέας Σμύρνης στο κλειστό των Μεθάνων για την 2η αγωνιστική. Η νεοσμυρνιώτικη ομάδα την 1η αγωνιστική επικράτησε άνετα του Κεραυνού Βάρης με 65-55, ενώ ο Παναιγιναικός είχε Ρεπό.

Στο νησιωτικό σύλλογο υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα δώσει την ώθηση για καλύτερη παρουσία στο νέο αυτό πρωτάθλημα για την ομάδα της Αίγινας, σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Το τζάμπολ είναι στις 12.45. Τέλος στο βόλεϋ, το Σάββατο στις 14.00 ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον ΑΟΠ Μοσχάτου με φόντο την γ´ φάση του κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα του Γρηγόρη Μπαμπούνη μετά το εύκολο πέρασμα από την Μάνδρα (3-0 σετ τον Μανδραϊκό) για την α’ φάση, ‘συγκρούεται’ με μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη και δυνατή.

Το Μοσχάτο συνηθίζει να βάζει δύσκολα στην ομάδα του Σαρωνικού κατά το παρελθόν, και αυτό το γνωρίζουν αρκετά καλά οι αθλήτριες του νησιού, οι οποίες όμως εμφανίζονται αποφασισμένες για την νίκη-πρόκριση κόντρα σε μια ομολογουμένως καλή ομάδα. Απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό δεν υπάρχουν, με την αισιοδοξία στο νησιώτικο συγκρότημα να είναι διάχυτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png