Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 18 και 19 Νοεμβρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Δύο αγώνες ποδοσφαίρου, έξι μπάσκετ και δύο βόλεϋ περιλαμβάνει το μενού του Σαββατοκύριακου για της ομάδες της Αίγινας. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 9η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 12.15 τον Μαύρο Αετό/Ολυμπιάδα στις Σιταποθήκες. Στο ίδιο γήπεδο αλλά το Σάββατο, το εφηβικό τμήμα του συλλόγου θα φιλοξενηθεί από την Αμφιάλη στις 11.30. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ αντρών, ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος τους Απρόβλεπτους στο ΔΑΚ Κορυδαλλού την Κυριακή στις 13.45.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας των γυναικών, ο Παναιγιναϊκός φιλοξενεί την Κυριακή στις 15.15 στο κλειστό 'Παν. Σαλπέας' ως τυπικά γηπεδούχος τον Φοίνικα Πειραιά. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 10.00 το mini φιλοξενεί στο ανοικτό Αίγινας τον Φοίνικα Πειραιά, ενώ στις 11.00 θα γίνει ο αγώνας των κορασίδων ανάμεσα στην Νεανική Εστία Μεγαρίδας και τον Παναιγιναϊκό. Την Κυριακή τέλος, το παιδικό τμήμα θα αντιμετωπίσει στις 10.45 τον Ατρόμητο Πειραιά εκτός έδρας. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το εφηβικό τμήμα του συλλόγου θα υποδεχτεί το αντίστοιχο τμήμα του Αετού Καλλιθέας την Κυριακή στις 12.00. Στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός θα φιλοξενήσει το Σάββατο στις 14.00 τον ΠΟΚ Έσπερο, ενώ την Κυριακή στις 13.30 για την Τοπική Κατηγορία των γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Ειρήνης στο κλειστό του ΕΠΑΛ.

Για την 9η στροφή του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας του Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα στις Σιταποθήκες. Το συγκρότημα του Θανάση Μπακόμητρου μετά το 1-1 της 8ης αγωνιστικής με την Δόξα Πειραιά, θέλει την νίκη για να ανασάνει βαθμολογικά (12η θέση, 5 βαθμοί). Αντίπαλος η Α.Ε. Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα η οποία δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 15η θέση (16 ομάδες στο σύνολο), με μόλις 2 βαθμούς. Το κυριακάτικο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, με τον νεαρό τεχνικό των νησιωτών να αισιοδοξεί για το θετικό αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 12.15.

Την 2η νίκη στο πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ψάχνει το αντρικό τμήμα του Παναιγιναϊκού. Η ομάδα του Μάκη Παπαευθυμίου υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος τους Απρόβλεπτους για την 8η αγωνιστική. Οι Απρόβλεπτοι αναμένεται να κατέβουν στο ματς με όχι και τόσο καλή ψυχολογία, μετά την βαριά ήττα που υπέστησαν την περασμένη αγωνιστική (ο Παναιγιναϊκός είχε ρεπό την 7η αγωνιστική) . Το συγκρότημα του Κορυδαλλού ηττήθηκε στην έδρα του με 85-43 από τον Κεραυνό Βάρης. Οι άνθρωποι του Παναιγιναϊκού θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό, ώστε να φτάσουν στην 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα. Η προετοιμασία της ομάδας της Αίγινας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με τον έμπειρο coach να έχει όλους τους καλαθοσφαιριστές στην διάθεσή του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png