Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου 13 και 14 Ιανουαρίου στην Αίγινα.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Δέκα συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 16η αγωνιστική της Α’ Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται στο γήπεδο της Νίκαιας (γηπ. Προοδευτικής) την Ένωση Ρέντη την Κυριακή στις 12.15. Για το εφηβικό πρωτάθλημα και την β’ φάση, η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί το Σάββατο στις 11.45 το Μοσχάτο στις Σιταποθήκες.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Στο μπάσκετ και την Α’ Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 12.00 την Τερψιθέα στην Γλυφάδα ως τυπικά γηπεδούχος. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 10.30 το mini αντιμετωπίζει τον Πορφύρα εκτός έδρας, ενώ οι κορασίδες του συλλόγου φιλοξενούνται το Σάββατο στις στις 12.00 από τον Ολυμπιακό. Την Κυριακή στις 10.30 το προ μίνι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχεται τον Πορφύρα, ενώ στις 11.45 το παιδικό τμήμα φιλοξενεί τον Διογένη Φρεαττύδας. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το εφηβικό τμήμα αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 11.45 τον Προμηθέα στην Νίκαια. Τέλος στο βόλεϋ, το Σάββατο στις 12.00 οι κορασίδες του Σαρωνικού θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Άμιλλας στο Καματερό, ενώ την Κυριακή στις 13.45 για την 12η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον ΓΣ Αγίων Αναργύρων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png