Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 27, 28 και 29 Ιανουαρίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με εφτά αγώνες συνεχίζεται το αγωνιστικό προγραμμα του τριημέρου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλευ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 12.00 η ΑΕ Σαρωνικός στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του Πειραιά, φιλοξενείται στο ‘Γιάννης Βάζος’ της Δραπετσώνας από την ομώνυμη ομάδα. Το Σάββατο επίσης στις 12.00, για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος, η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται στο γήπεδο της Δραπετσώνας την Χαραυγή.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει την Ακαδημία Ελευσίνας την Δευτέρα στις 21.30 στο κλειστό της Ελευσίνας, ως τυπικά γηπεδούχος. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 10.30 το mini αντιμετωπίζει το αντίστοιχο της ΑΕ Καλλιθέας εκτός έδρας, ενώ την Κυριακή στις 10.00 για το πρωτάθλημα προμίνι, ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης. Στο βόλευ και την 14η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 13.45 από τον Φοίνικα στο κλειστό ‘Παναγιώτης Σαλπέας’. Τέλος, το Σάββατο στις 13.30 στο κλειστό του Αλίμου, για την 13η αγωνιστική των Κορασίδων, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png