Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επτά συνολικά αγώνες αναμένεται να διεξαχθούν το προσεχές τριήμερο Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 19η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 12.00 τον Παντζιτζιφιακό στις Σιταποθήκες, ενώ το Σάββατο στις 12.00 για την 4η αγωνιστική της β’ φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Μοσχάτου εκτός έδρας.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Στο μπάσκετ και την Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής φιλοξενείται από την Βουλιαγμένη την Δευτέρα στις 21.30 στο Νέο Κλειστό της Βάρης.

Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 9.30 το mini αντιμετωπίζει το αντίστοιχο του Ερμή Πειραιά εκτός έδρας, ενώ την Κυριακή στις 12.45 για το πρωτάθλημα προμίνι ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον ΑΟΠ Φαλήρου επίσης εκτός έδρας. Στο βόλεϋ, για την 14η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται το Σάββατο στις 12.30 από τον Τελαμώνα στην Σαλαμίνα, ενώ για την 15η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών, ο Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 13.00 την Άμιλλα στο ΕΠΑΛ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png