Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 24, 25 και 26 Φεβρουαρίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Έξι συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 22η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Ίκαρο Καλλιθέας στο "Παραλία Καλλιθέας" την Κυριακή στις 12.30. Στο μπάσκετ και την 19η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται την Δευτέρα στις 21.45 από τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου στο κλειστό της περιοχής.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal





Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 11.30 το mini υποδέχεται το αντίστοιχο του Πειραϊκού, ενώ την Κυριακή στις 11.30 για το πρωτάθλημα προμίνι ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου εκτός έδρας. Τέλος στο βόλεϋ, το Σάββατο για την 16η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται στο Κλειστό "Εθνικής Αντιστάσεως" από τον ΠΟΚ Έσπερο στις 12.30, ενώ την Κυριακή στις 13.00 για την 18η αγωνιστική της Τοπικής Γυναικών, ο Σαρωνικός υποδέχεται στο ΕΠΑΛ τον Αστέρα Νίκαιας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png