Η αγωνιστική κίνηση στην Αίγινα, του τριημέρου 24, 25 και 26 Μαρτίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 26η αγωνιστική του Πειραιά, η Α.Ε. Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 12.00 στο 'Γιάννης Βάζος' της Δραπετσώνας την Α.Ε. Θύελλας/Αχιλλέα Κορυδαλλού. Για την 11η αγωνιστική της β' φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος, η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί το Σάββατο στις 11.45 την Αναγέννηση Μοσχάτου επίσης στην Δραπετσώνα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal







Στο μπάσκετ και την 23η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Κεραυνό Βάρης εκτός έδρας την Δευτέρα στις 21.30. Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το Σάββατο στις 10.30 το τμήμα mini υποδέχεται στο ανοικτό της Αίγινας τον Πορφύρα. Τέλος στο βόλεϋ, το Σάββατο στις 14.00 στο ΕΠΑΛ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Άρτεμις για την 20η αγωνιστική των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png