Η αγωνιστική κίνηση στην Αίγινα, του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας 14-16 Απριλίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις ομάδες της Αίγινας μετά την διακοπή λόγω του Πάσχα, με τους διοργανωτές των πρωταθλημάτων να ανακοινώνουν το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει αγώνες που θα διεξαχθούν Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο και την 28η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται την Κυριακή στις 14.30 τον Ερμή Κορυδαλλού στο γήπεδο της Χαραυγής (ΑΓΕΤ).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal







Το Σάββατο στις 12.00 για την 13η αγωνιστική της β’ φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ένωση Καμινίων στο ‘Γιάννης Βάζος‘ της Δραπετσώνας. Στο μπάσκετ και την 25η αγωνιστική της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός θα αντιμετωπίσει την Δευτέρα στις 21.30 τον Άρη Γλυφάδας στο κλειστό της περιοχής (ΔΑΚ Γλυφάδας). Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, για το πρωτάθλημα προμίνι ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται την Κυριακή στις 11.30 την Ελευθερία Μοσχάτου. Τέλος στο βόλεϋ, για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί στο ΕΠΑΛ την ΑΠΣ Άμιλλα το Σάββατο στις 14.00.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png