Η αγωνιστική κίνηση στην Αίγινα, του τριημέρου Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής 27-29 Απριλίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με αγώνες ποδοσφαίρου και βόλεϋ συνεχίζεται το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας το τριήμερο. Συγκεκριμένα, στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 14.30 η ΑΕ Σαρωνικός για την 30η και τελευταία αγωνιστικής να Α’ Πειραιά φιλοξενεί στο ‘Γιάννης Βάζος‘ της Δραπετσώνας την ΑΕ Μοσχάτου με μοναδικό στόχο την νίκη, ώστε ανεξαρτήτου αποτελέσματος του αγώνα ΑΕ Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα-Αστέρια Δραπετσώνας (θα διεξαχθεί την ίδια ώρα), να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό στην Β’ Πειραιά και να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α’ κατηγορία στα play out.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal






Από την άλλη, η ομάδα του Μοσχάτου η οποία αναμένεται να παραταχθεί στο ματς με σημαντικές απουσίες (τραυματισμοί και τιμωρίες ποδοσφαιριστών), θέλει την νίκη ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Ατρόμητου Πειραιά (την ίδια ώρα παίζει με Θύελλα/Αχιλλέα στον Κορυδαλλό) και να στεφθεί εκείνη πρωταθλήτρια.

Στο βόλεϊ, άλλη μια μεγάλη διοργάνωση για τον Σαρωνικό. Η ομάδα του νησιού με την 2η θέση (1ος ο Άλιμος) που πήρε στο πρωτάθλημα των Κορασίδων Β’ που σήμανε και άνοδος στην Α’ κατηγορία, προκρίθηκε στο Final 8 των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής. Στο Final 8 συμμετέχουν οι 5 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Α’ κορασίδων (1. Απολλώνιος, 2. ΑΣ Περιστέρι, 3. Ολυμπιακός, 4. Πανιώνιος, 5. Ηλιούπολη), οι 2 πρώτες της Β’ κατηγορίας (1. Άλιμος, 2. Σαρωνικός) και ο 1ος της Γ´ κατηγορίας (Εθνικός). Ο Σαρωνικός ο οποίος βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΔΑ, θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι την Παρασκευή στις 15.30. Αναλυτικά τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης είναι: Παρασκευή (13.30) 1. ΟΦΑ Απολλώνιος-Εθνικός ΟΦΠΦ, (15.30) 2. ΑΣ Περιστέρι-ΑΟ Σαρωνικός, (17.30) 3. Ολυμπιακός ΣΦΠ-ΑΠΣ Άλιμος και (19.30) 4. ΓΣ Πανιώνιος-ΓΣ Ηλιούπολη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγώνες είναι νοκ άουτ.

Το Σάββατο θα διεξαχθούν οι δυο ημιτελικοί (18.00 Ν1-Ν4)και (20.00 Ν2-Ν3) ενώ την Κυριακή ο μικρός (17.30) και ο μεγάλος τελικός (19.30). Το Final 8 θα διεξαχθεί στο κλειστό ‘Δίδυμα Χωράφας‘ στο Περιστέρι.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png