Έναρξη προετοιμασίας για την Α.Ε. Σαρωνικός, στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας.


Video - ρεπορτάζ: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Με τον νέο τεχνητό χλοοτάπητα και το ταρτάν του στίβου να κλέβουν κυριολεκτικά τις εντυπώσεις, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕ Σαρωνικός για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Υπό τις οδηγίες του προπονητή Θανάση Μπακόμητρου ο οποίος συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας για 2η συνεχή χρονιά, οι ποδοσφαιριστές έδειξαν αρκετά ευδιάθετοι, ένα όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Η ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019 θα βρει την ομάδα της Αίγινας στην Β’ κατηγορία του Πειραιά, καθώς την περασμένη αγωνιστική χρονιά η ΑΕ Σαρωνικός δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α’ Πειραιά, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί για πρώτη φορά μετά την συνένωση των δυο ιστορικών ποδοσφαιρικών τμημάτων του νησιού (ΑΟΑ Σαρωνικός και ΑΕ Αίγινας). Νέο πρόσωπο στην πρώτη συγκέντρωση της ΑΕ Σαρωνικός ο Βασιλγιάν Σιάνη. Ο 31χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από το Γαλάτσι (Β’ Αθήνας) με το οποίο αγωνίστηκε τις δυο τελευταίες σεζόν, πετυχαίνοντας από 8 τέρματα. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Πετράλωνα και Αθηναΐδα. Επίσης στην ΑΕ Σαρωνικός επέστρεψε ο Κώστας Τρίμπος.

Ο 33χρονος έμπειρος μεσοεπιθετικός ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕ Νέου Φάληρο, Ίκαρο Καλλιθέας, Ερμή Κορυδαλλού και Δραπετσώνα, επέστρεψε στο νησί μετά τη σεζόν 2015-2016, αγωνιζόμενος για ένα εξάμηνο (4 γκολ) με την φανέλα της ΑΕ Σαρωνικός. Τέλος, επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους μετά από καιρό για τον Νίκο Σπυριδάκη. Ο 32χρονος αμυντικός ξαναβάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, δίνοντας την ευκαιρία στον τεχνικό Θανάση Μπακόμητρο, να προσθέσει ακόμα ένα σημαντικό ‘γραναζι’ στην άμυνα των νησιωτών. Στην πρώτη συγκέντρωση συμμετείχαν 21 συνολικά ποδοσφαιριστές, με τον νεαρό τεχνικό να τονίζει πως αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, ίσως να γίνουν και άλλες κινήσεις στα μεταγραφικά. Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές εκτός Κυριακής, με ώρα έναρξης στις 17.30. Επίσης, τις ημέρες Δευτέρα και Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν και πρωινές προπονήσεις (06.45).

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας, με αντίπαλο την Α.Ε. Μοσχάτου, σε ένα ματς πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του νησιού, εν' όψη των αγώνων της α' φάσης του Κυπέλλου Πειραιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη προπόνηση της Α.Ε. Σαρωνικός για την νέα χρονιά, παρακολούθησε από κοντά και ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού (Δ.Α.Ο.Α) κος Σταμάτης Μαρμαρινός. Τέλος, την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 18.00 θα διεξαχθεί η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά (Α’ και Β’ φάση), ενώ μια ώρα αργότερα θα γίνει ο διαχωρισμός των ομίλων του πρωταθλήματος της Α’ και Β’ Πειραιά. Η Α’ φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου, με την σέντρα του νέου πρωταθλήματος να έχει οριστεί το διήμερο 6-7 Οκτωβρίου. Η β’ φάση του Κυπέλλου θα γίνει στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Δηλώσεις στην κάμερα του Aegina Portal έκανε ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Μπακόμητρος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png