Κοινές δράσεις και όραμα για τους συλλόγους ΟΑΚ Αίγινας και Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας.

Με τη παρούσα επιστολή, συνταγμένη και υπογεγραμένη από κοινού, μεταξύ των διοικητικών  συμβουλιών των δύο ιστορικών σωματείων του νησιού μας, Α.Ε. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ και Ο.Α.Κ. ΑΙΓΙΝΑΣ, θα θέλαμε να ενημερώσουμε εσάς και κατ’επέκταση όλους τους συμπολίτες μας , για την αδελφοποίηση των δύο συλλόγων.

Ως εκπρόσωποι των συλλόγων αυτών , θεωρούμε ότι ωρίμασαν οι καιροί και δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες , έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε αυτή τη κίνηση , που μόνο καλό θα προσφέρει στη νεολαία και στον αθλητισμό του τόπου μας.

Από τη στιγμή έκδοσης αυτής της επιστολής και για το απώτερο μέλλον , θα γίνονται από κοινού δράσεις , μεταξύ των αθλητών και αθλητριών των δυο ομάδων , αλλά και κοινωνικές εκδηλώσεις , με ένα και μοναδικό στόχο. Να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό, με σωστές βάσεις και αθλητική παιδεία.

Ονειρευόμαστε ένα λαμπρό αθλητικό μέλλον με γεμάτα γήπεδα και παιδικές φωνές και έχουμε την όρεξη και τη δύναμη να το πετύχουμε.

Με τιμή
Για τον Ο.Α.Κ.       Για την Α.Ε. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  
Η πρόεδρος           Ο πρόεδρος            
Μαρίνη Μάγδα       Τριανταφυλλάκης Νίκος


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png