Η αγωνιστική κίνηση του τριημέρου 13, 14 και 15 Οκτωβρίου στην Αίγινα.



Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Έξι συνολικά αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του τριημέρου Σαββάτου, Κυριακής και Δευτέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Αναλυτικά, στο ποδόσφαιρο για την 2η αγωνιστική της Β' κατηγορίας του Πειραιά η Α.Ε. Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 15.00 τους Νέους Ευγενείας. Στο μπάσκετ, την Δευτέρα ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος ανδρών της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, με τον Παναιγιναϊκό να αντιμετωπίζει τον Προφήτη Ηλία στις 20.30, στο κλειστό των Καμινίων.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal


Στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, το παιδικό τμήμα φιλοξενείται το Σάββατο στις 11.45 από την Α.Ε. Ρέντη. Στον σύλλογο του Σαρωνικού, το εφηβικό τμήμα υποδέχεται το Σάββατο στις 11.30 τον Αετό Καλλιθέας. Στο βόλεϋ τέλος, το Σαββατοκύριακο κάνουν πρεμιέρα τα πρωταθλήματα των Γυναικών και των Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, με τις κορασίδες του Σαρωνικού να φιλοξενούνται το Σάββατο στις 11.15 από την Ευρυάλη στο κλειστό της Γλυφάδας για την 1η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας, ενώ οι γυναίκες του συλλόγου για την 1η αγωνιστική της Α' Τοπικής Κατηγορίας, αντιμετωπίζουν την Κυριακή στις 14.15 τον Μελά Αγίου Ελευθερίου στο κλειστό 6ο Ενιαίο Λύκειο του Αιγάλεω.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png